ABS Boekhorst Apeldoorn

Boekhorst Autoschade

ABS Boekhorst Apeldoorn

ABS Boekhorst Apeldoorn is sinds 2021 onderdeel van de Boekhorst familie. Deze prachtige vestiging is gevuld met gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Als schadeherstelspecialist in de omgeving van Apeldoorn en Tesla Approved Body shop, ben jij bij ABS Boekhorst Apeldoorn altijd op het juiste adres.

Onze vakkundig opgeleide schadeherstellers staan altijd voor je klaar om te helpen met autoschade. Door constante innovatie, loopt iedere Boekhorst vestiging voorop als het gaat om vakkundig en kwalitatief schadeherstel. Omdat wij altijd in gesprek zijn met de autofabrikanten, herstellen wij jouw auto volgens de laatste reparatiemethoden van de fabrikant.

Specialistisch schadeherstel

Voor particulier en zakelijk

Omdat Boekhorst Autoschade één van de grootste schadeherstellers van Nederland is, bieden wij vele verschillende soorten schadeherstel. Zo is schade aan een elektrische– of zelfs een waterstof aangedreven voertuig geen enkel probleem. Ruit– of hagelschade is eveneens een specialisme binnen Boekhorst Autoschade. Wil je die ene beschadigde velg herstellen of zelfs de volledige auto re-conditioneren? Zelfs dan is Boekhorst Autoschade de schadehersteller voor jou.

Bij ABS Boekhorst Apeldoorn helpen wij je graag weer op weg, om welke schade het ook gaat. Meld daarom je schade direct online, of bel naar de vestiging op 036-760-2750.

Expert in elektrisch

Tesla Approved Body Shop

Het herstellen van een elektrische auto vergt een ander soort specialistische vakkundigheid. Zo zijn elektrische auto’s vaak uit Aluminium opgebouwd om gewicht te besparen. Om dit te kunnen lassen en herstellen, is er speciaal gereedschap nodig en een andere manier van lassen om de verbinding te herstellen. Vele fabrikanten hanteren dan ook eigen kwaliteitsniveaus als het gaat om het herstellen van voertuigen.

Als Tesla Approved Body Shop ben je bij Abs Boekhorst Apeldoorn op het juiste adres als het gaat om Tesla herstel. Dit geldt zowel voor extern als interne beschadigingen, zoals frameschade of schade aan het onderstel.

Specialistisch schadeherstel

ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Ons familiebedrijf is aangesloten bij het overkoepelende autoschadeherstelbedrijf ABS Autoherstel. ABS Autoherstel opereert als landelijk netwerk en heeft meer dan 70 bedrijven gevestigd door heel Nederland. Boekhorst Autoschade heeft meer dan 20 vestigingen die aangesloten zijn bij ABS Autoherstel.

Als landelijk netwerk werkt ABS Autoherstel samen met een groot aantal verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners in Nederland. Door het bieden van onze rol als regisseur, regelen wij alles voor zowel de opdrachtgever als de klant. Door volledig te ontzorgen en het bieden van mobiliteitsgarantie lossen wij het op.

Openingstijden vestiging

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

Gesloten

Gesloten

ABS Boekhorst Apeldoorn

Tweelingenlaan 212
7324 AT Apeldoorn
055 744 01 36
Apeldoorn@boekhorst.nl

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.