Schadeherstel op locatie

Al meer dan 75 jaar

Innovatief in schadeherstel

Naast ons regulier schadeherstel bieden wij ook een alternatieve herstelmethode aan voor het herstel van verschillende soorten schades. Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij de rijdende schadehersteller. Met dank aan onze servicewagens, kunnen wij schadeherstelwerkzaamheden direct op locatie uitvoeren. Onze wagens zijn compleet ingericht voor kleine tot grote herstelwerkzaamheden. Boekhorst Autoschade is betrouwbaar, vakkundig en snel.

Wij bieden deze service speciaal aan, aan bijvoorbeeld lease- en/of autoverhuurmaatschappijen. Heeft een van de geleasete of verhuurde auto’s schade? Dan biedt onze rijdende schadehersteller uitkomst.

Verschillende soorten

Herstelwerkzaamheden op locatie

Kampt een auto met een van de onderstaande schades, dan helpen wij jou graag door middel van schadeherstel op locatie.

Schadeherstel

Wij kunnen langskomen op elke gewenste locatie en op elk gewenst tijdstip. Zo kunnen autoverhuur- en leasebedrijven, fleetowners en/of wagenparkbeheerders van personen- en bedrijfswagens een beroep doen op deze schadeherstelservice. Onze wagens zijn ingericht op diverse soorten schades.

Spotrepair

Kleine, storende lakbeschadigingen zoals krassen van scherpe voorwerpen komen in aanmerking voor spotrepair. Omdat het reparatie-oppervlak gering is, kunnen we dergelijke schade zonder problemen op locatie verhelpen.

Ruitreparatie

Een sterretje in je ruit kan snel uitgroeien tot een onherstelbare scheur. Het is dan ook niet verstandig om hiermee door te rijden. Niet alleen voor de veiligheid van de klant, maar ook voor de beschadiging van de autoruit. Wij kunnen een sterretje op locatie snel en voordelig repareren.

Gebruik maken van schadeherstel op locatie

De Smart Repair service maakt ons zeer flexibel. Eén van de voordelen is dat wij naar een betreffende locatie toekomen. Dit bespaart tijd.

Heb je schade en wil je gebruik maken van deze dienst? Bel dan naar: 085-0444554

Waar staan wij voor?

Boekhorst staat voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele pakket aan autoschadeherstel

Met een veelzijdig pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Maar met hetzelfde gemak beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo worden bestuurders altijd volledig ontzorgd.

checkbox Boekhorst Autoschade

Hoogwaardig schadeherstel aan (bijna) alle merken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Meer dan 20 vestigingen in het Noord, Oosten, Midden en Zuiden van Nederland.

checkbox Boekhorst Autoschade

Volledige ontzorging bij autoschade. We zijn aangesloten bij veel verzekerings- en leasemaatschappijen en zorgen voor de gehele afhandeling.

checkbox Boekhorst Autoschade

Werken met de laatste technieken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Ruimte voor ontwikkeling en scholing van ons personeel.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.