Boekhorst Groningen

Boekhorst Autoschade Groningen

Dankzij onze spuitcabine met een UV- en InfraRood rail droogsysteem is het mogelijk om werkzaamheden als plaatwerken, plamuren, demontage, schuren, spuiten en versneld drogen uit te voeren. Dit zorgt voor tijdsbesparing en hoogwaardige kwaliteit. Onze vakkundige opgeleide autoherstellers hebben ruime ervaring in schadeherstel en ontzorgen jou waar nodig. Boekhorst Autoschade Groningen is officieel geen Boekhorst vestiging, maar heet ‘Verkoopklaar’. Dit houdt in dat auto’s weer als nieuw gemaakt worden. Heb je dus schade? Dan is het wel mogelijk om hier jouw schade te laten repareren.

Ruitschade Geldermalsen

Heb je ruitschade? Wij zorgen ervoor dat de ruit zo snel mogelijk hersteld is. Onze monteurs zijn goed opgeleid en bekend met de laatste technieken zoals het gebruik van camera’s en sensoren in de ruit of met het kalibreren van de ruit. Het maakt bij Boekhorst Autoschade niet uit met wat voor een voertuig we te maken hebben, wij kunnen alle ruiten vervangen.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Groningen

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken: van passend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte.

Neem contact op met Boekhorst Autoschade Groningen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in de omgeving van Groningen die jouw schade snel herstelt? Neem dan contact met op Boekhorst Autoschade Groningen. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken via 085-0444545 of via het e-mailadres groningen@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen binnen een paar uur contact met je op.

Contact met Boekhorst Autoschade

Heb je een algemene vraag aan Boekhorst Autoschade? Of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn. Vul dan ons algemene contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.