ABS Boekhorst Oosterwolde

ABS Boekhorst Oosterwolde

Sinds begin 2023 is ABS Boekhorst Keuter Oosterwolde onderdeel van de groep. De overgenomen vestiging is een bekend gezicht in de provincie Friesland. Onze vakkundige opgeleide autoherstellers staan altijd voor je klaar in Oosterwolde om je te helpen met autoschade. Ze hebben ruime ervaring in schadeherstel en werken zeer transparant. Dankzij onze spuitcabine met een UV- en InfraRood rail droogsysteem is het mogelijk om werkzaamheden als demontage, plaatwerken, plamuren, schuren, spuiten en versneld drogen uit te voeren.

Ruitschade Oosterwolde

Heb je ruitschade? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Het is niet alleen gevaarlijk om ermee door te rijden, het kan ook voor meer schade zorgen. In onze Boekhorst Autoschade vestiging in Oosterwolde zorgen wij ervoor dat het sterretje in de ruit zo snel mogelijk verholpen is. Bij grotere ruitschade zullen we het raam vervangen.

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade Oosterwolde is aangesloten bij ABS Autoherstel. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam Repareren en de norm voor Bovag Erkend Schadeherstel. Daarnaast kun je met alle autoverzekeringen bij Boekhorst Autoschade terecht.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Oosterwolde

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Denk aan: het bieden van passend vervoer of de afwikkeling van de schade met de verzekeraar of leasemaatschappij. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Boekhorst Autoschade Oosterwolde staat voor ontzorgen en doet dit dan ook graag.

Contact met Boekhorst Autoschade

Wil je meer informatie over onze schadeherstelwerkzaamheden of ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw (bedrijfs)auto-, ruit- of andere schade herstelt? Neem dan contact met op Boekhorst Autoschade Oosterwolde. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken via 051-6512637 of via het e-mailadres oosterwolde@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen binnen een paar uur contact met je op.

Neem contact op met Boekhorst Autoschade Oosterwolde

Heb je een algemene vraag aan Boekhorst Autoschade? Of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn. Vul dan ons algemene contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.