Duuk Boekhorst Deventer

Werken aan de toekomst bij de Boekhorst Autoschade

Kom leren en werken bij één van de meest vooraanstaande autoschadebedrijven in Nederland.

Aandacht voor leren en ontwikkelen

Bochane Groep is één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland met ruim 50 vestigingen én een personeelsbestand van meer dan 1.000 medewerkers. Wij vertegenwoordigen de merken Renault, Nissan en Dacia. Naast de merkvertegenwoordiging zijn er bij ons altijd meer dan 1.200 occasions beschikbaar. Onder de Bochane Groep vallen ook Boekhorst Autoschade, Bochane Lease, Bochane Autoverhuur, Van Oort Truck Rent en Jan van Mourik & Zn.

Bochane Groep wil leerlingen en stagiairs opleiden en enthousiasmeren om na de leerperiode in ons bedrijf in te stromen. Hier wordt dan ook volop in geïnvesteerd. Als leerling verricht je, onder begeleiding van een erkend leermeester, diverse werkzaamheden die passen binnen jouw opleidingsniveau en bevoegdheden. Je komt te werken in een prettige werkomgeving, waar jij samen met al jouw hardwerkende (leerling-) collega’s iedere dag werkt voor het beste resultaat.

In deze korte video legt Thijs Bochane je graag uit wie wij zijn en waarom je bij ons wil leren en werken. Bekijk snel het vacature aanbod. Hopelijk past een van de vacatures jou. Zo niet, schroom niet om een open sollicitatie te sturen!

De voordelen van leren bij

Boekhorst Autoschade:

checkbox Boekhorst Autoschade

  Een rijbewijs*;

checkbox Boekhorst Autoschade

  Baangarantie;

checkbox Boekhorst Autoschade

  Leuke projecten voor leerlingen;

checkbox Boekhorst Autoschade

  Werken aan je toekomst;

checkbox Boekhorst Autoschade
checkbox Boekhorst Autoschade

  Leuke uitjes/activiteiten.

Bij Bochane Groep vinden wij het belangrijk dat je als leerling goed wordt begeleid, zodat je na een leerperiode ook daadwerkelijk bij ons kan blijven werken. En hoe leuk is het als je bij een autobedrijf werkt, om dan ook met de auto naar je stage / werk te kunnen? Daarom krijg je van ons een rijbewijs!

Daarnaast investeren wij graag in je toekomst. Daarom hebben een community gevormd van leerlingen die binnen de groep werken. Zij werken samen aan een project om zodoende van elkaar te leren. Tevens investeren wij in samenwerkingen met scholen als ROC, de HAN Academie Engineering en Automotive en in de Autoschadeherstel Academy.

Lees meer over:
1. HAN Academie Engineering en Automotive
2. Autoschadeherstel Academy
3. Leuke projecten voor leerlingen
4. Leermeesters en stagebegeleiders
5. Tour de Thijs
6. Bochane Lease Erkend leerbedrijf


*Alleen van toepassing bij BBL dienstverband.

Om leerlingen een realistisch beeld te geven van de werkomgeving zijn er in samenwerking met het ROC twee video’s gemaakt waarin de werkzaamheden aan schadeherstel en als autotechnicus duidelijk in beeld worden gebracht. Bekijk ze hieronder.

Werken aan de toekomst

In 2023 is ‘Werken aan de toekomst’ opgericht. Een community bouwen van leerlingen bij Bochane Groep met als doel leerlingen en de verschillende vestigingen en specialismen aan elkaar te binden. Zo kan je veel van elkaar leren en werken we samen aan jouw toekomst! Hiervoor zijn verschillende bijeenkomsten georganiseerd en is het project ‘Restomod’ opgetuigd.

Wil je graag bij Boekhorst werken en wil je samen met ons kijken waar de mogelijkheden liggen?

Stuur dan een open sollicitatie. Wellicht hebben we (binnenkort) een leuke uitdaging voor jou!

Hoe werkt het?

checkbox Boekhorst Autoschade

Formulier: vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op

checkbox Boekhorst Autoschade

Telefoon: zodra we je sollicitatie ontvangen hebben streven wij ernaar je zo snel mogelijk te bellen voor een telefonische kennismaking.

checkbox Boekhorst Autoschade

Gesprek: zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Solliciteer in 1 minuut!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zijn wij op zoek naar jou?

Waar staan we voor?

Bij Boekhorst geven we mensen dagelijks de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze willen. Met een nieuwe of gebruikte auto, dankzij goed onderhoud, onderdelen en schadeherstel, via verhuur en lease. Wij dragen iedere dag bij aan het in beweging brengen van mensen. MetBoekhorst tref je een bedrijf met een eigen karakter, bestaande uit unieke eigenschappen en waarden.

Eenheid, ambitie, respect en trots zijn onze menselijke waarden. Het zijn de medewerkers die hier invulling aan geven. Zij bieden de klant een naadloze invulling van mobiliteit van topkwaliteit.

Eenheid

Eenheid

Ambitie

Ambitie

Respect

Respect

Trots

Trots

Wil jij net als de organisatie vooruit?

Dan helpt Boekhorst jou graag om:

checkbox Boekhorst Autoschade

 Jouw vakmanschap in het specifieke vakgebied te ontwikkelen;

checkbox Boekhorst Autoschade

 Innovatie mogelijk te maken;

checkbox Boekhorst Autoschade

 Kwaliteit te kunnen leveren.

Met dit als uitgangspunt is Boekhorst Autoschade een leuke en dynamische werkgever om voor te werken. Je werkt gegarandeerd in een prettige sfeer om met de mobiliteit van onze klant bezig te zijn. Met elkaar zetten we ons in om mensen elke dag vooruit te helpen.

Als je vooruit wil!

Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. We willen niet dat jij stilstaat. Dus met onze dienstverlening, die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van jou, geven we je een duwtje in de goede richting. Als familiebedrijf hechten we sterk aan duurzame en waardevolle relaties. Dat verplicht ons tot het allerbeste. En dat is precies wat we voor jou willen zijn: een betrouwbare en duurzame mobiliteitspartner. Dus kies ook voor een job bij de Bochane Groep, als jij vooruit wil!