Boekhorst Fleetservices

Wagenparkbeheer

Een gezond bedrijf is altijd onderweg.

Onderweg naar de volgende stap, de volgende kans, de volgende verbetering. Een goed onderhouden vloot voor jou en je personeel is hierin essentieel. Boekhorst Fleet Services is de alles in één dienst voor Fleet Beheer, Autotransport en meer. Als schadeherstelspecialist met 80 jaar ervaring hebben wij de vestigingen en expertise om jouw voertuigen te beheren, repareren en beter te positioneren in de markt.

Poulebeheer

Optimalisatie van jouw voertuigen

Boekhorst Fleet Services richt zich onder andere op poulebeheer, een belangrijk aspect van een gezond wagenpark. Het effectief en geoptimaliseerd inzetten van gedeelde voertuigen, is een essentieel onderdeel binnen iedere organisatie. Wij verzorgen dit proces door de voertuigen via ons reserveringssysteem optimaal in te laten zetten.

Kan de reis ook elektrisch afgelegd worden en heeft dit de voorkeur? Betreft het een reis die slechts in je eentje wordt afgelegd, of met zeven? Geen probleem, wij zorgen voor een optimale verdeling van de voertuigen.

Remarketing en Autotransport

Jouw showroom in topconditie

Dankzij onze unieke Remarketing dienst kunnen wij jouw auto’s in waarde laten stijgen. Wij halen de voertuigen op en herstellen de kleine schades en imperfecties. Het resultaat is een occasion die eruitziet als nieuw en zekerheid dat de voertuigen in topconditie in jouw showroom staan.

Deze auto’s en meer, halen en brengen wij via Boekhorst Autotransport. Daar kan jij ook gebruik van maken, want deze dienst stellen wij open naar iedereen die een voertuig van A naar B wil hebben. Meldt de voertuigen aan, selecteer een tijd en geef de bestemming aan. Zo simpel kan het zijn.

Is er een overschot in jouw voorraad, dan bieden wij ook stalling. Mocht de ruimte op locatie te krap worden, dan is stalling in één van onze hallen beschikbaar om weer ruimte in jouw omgeving te creëren.

Boekhorst Autoreclame

Reclame ook voor onderweg

Is het tijd voor nieuwe voertuigen, laat ze dan niet ongestickerd de weg opgaan! Ieder voertuig is een rijdend reclamebord voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij met Boekhorst Autoreclame de mogelijkheid, om grote hoeveelheden nieuwe voertuigen in korte tijd om te zetten naar de juiste huisstijl.

Mocht er onverhoopt beschadiging optreden in de huisstijl op een bestaand voertuig? Dan kunnen wij dit digitaal inscannen en herstellen.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.