Ruitschade

Al meer dan 80 jaar

Innovatief in schadeherstel

Ruitschade is er in verschillende soorten en maten. Het kan variëren van een sterretje in de voorruit tot aan een ruit die volledig vervangen moet worden. Beide varianten zijn natuurlijk niet wenselijk. Met een barst of sterretje in de ruit is het voor jouw eigen veiligheid belangrijk om deze te laten repareren.

Een autoruit met een barst is namelijk niet op volle sterkte en kan het zicht belemmeren tijdens het autorijden. Ook kan er meer schade aan de ruit ontstaan. Je doet er dus verstandig aan om de ruit zo snel mogelijk te laten repareren of vervangen. Bij ons wordt jouw ruitschade vakkundig hersteld. Inclusief levenslange garantie op de door ons uitgevoerde autoruit herstelwerkzaamheden.

Aangenaam

Maak kennis met Boekhorst Autoschade

Bij Boekhorst Autoschade willen wij jouw probleem zo snel mogelijk verholpen hebben. Zowel het herstellen van kleine ruitschades als het vervangen van ruiten is bij ons dan ook dagelijkse kost. Allereerst kijken we of we de ruit kunnen repareren. Gaat het om de voorruit? Dan bekijken we eerst naar de omvang van en naar de soort beschadiging. Als het sterretje niet groter is dan 2,5 cm doorsnede dan kan de beschadiging perfect gerepareerd worden. Bij een groter oppervlak zal de ruit vervangen moeten worden.

Originele ruiten

Bij Boekhorst Autoschade werken we met OEM-ruiten – Original Equipment Manufacturer ruiten. Ofwel, merk gecertificeerde ruiten die vrijwel gelijk zijn aan de door de fabrikant gestelde kwaliteit. Het maakt bij Boekhorst Autoschade niet uit met wat voor een auto we te maken hebben, wij kunnen alle ruiten vervangen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en bekend met de laatste technieken zoals het gebruik van camera’s en sensoren in de ruit of met het kalibreren van de ruit.

Verzekering bij ruitschade

Naast een vakkundige reparatie van je ruit, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden de service die jij wenst en handelen het herstel rechtstreeks af met jouw verzekeringsmaatschappij. Wij werken voor (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen met een verlaagd eigen risico.

Meld direct jouw schade

Naast een vakkundige reparatie van je auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden de service die jij wenst: van passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Uiteraard tegen het laagst mogelijke eigen risico. Het maakt hierbij niet uit bij welke verzekeringsmaatschappij je aangesloten zit. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Wij doen ons werk, maar dankzij onze speciaal ingerichte ruimte hoef ook jij je werk niet aan de kant te leggen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar staan wij voor?

Boekhorst staat voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele pakket aan autoschadeherstel

Met een veelzijdig pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Maar met hetzelfde gemak beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo worden bestuurders altijd volledig ontzorgd.

checkbox Boekhorst Autoschade

Hoogwaardig schadeherstel aan (bijna) alle merken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Meer dan 25 vestigingen in het Noord, Oosten, Midden en Zuiden van Nederland.

checkbox Boekhorst Autoschade

Volledige ontzorging bij autoschade. We zijn aangesloten bij veel verzekerings- en leasemaatschappijen en zorgen voor de gehele afhandeling.

checkbox Boekhorst Autoschade

Werken met de laatste technieken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Ruimte voor ontwikkeling en scholing van ons personeel.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.