Boekhorst Carrosseriebouw

Bedrijfswagens

Het visitekaartje van jouw bedrijf

Bedrijfswagens zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Ze hebben als rijdend reclamebord een belangrijke functie, vooral als er veel kilometers gemaakt worden. Bij Boekhorst Autoschade zijn we niet alleen gespecialiseerd in het repareren van schades aan deze grote voertuigen, maar zorgen we er ook voor dat uw bussen, trekkers, trailers en bakwagens gespoten en bestickerd worden in uw huisstijl.

Boekhorst Carrosseriebouw

Wij zijn de specialist

Nieuwe vrachtwagens en trailers, maar ook de opbouw voor bakwagens worden vaak in een beperkt aantal kleuren geleverd. Om volop van deze voertuigen te profiteren, moeten deze in uw huisstijl worden gespoten en met uw bedrijfsnaam en uw reclame bestickerd worden. Ook bij de aanschaf van een gebruikte bedrijfswagen is het zaak uw voertuig te transformeren naar uw merkidentiteit.

Samen met Boekhorst Autoreclame bieden wij de oplossing. De juiste bak in combinatie met de juiste huisstijl, allemaal op één plek. Kies ervoor om gezien te worden en neem contact met ons op.

Voor het echte werk

Spuitcabine van 18 bij 4.5 meter

Niet iedereen kan een vrachtwagen, trekker of  trailer spuiten. Ook bakwagens kunnen niet zomaar overal gespoten worden. Bij Boekhorst Autoschade zijn we in staat om voertuigen van 4 meter breed, 4.5 meter hoog en 17 meter lang in één keer te spuiten in de door jou gewenste huisstijl.

Ook voor het voorbewerken en afwerken hebben we voldoende ruimte in onze hal. De grondige afwerking verzekert jou van een lange levensduur op de kwaliteit van het spuitwerk en is daarmee de investering meer dan waard. Truck- en Trailerherstel zorgt op deze manier voor een complete metamorfose van uw rijdend materieel.

Bakwagens

Partner van Smartbox

Wij zijn partner van Smartbox en bouwen een chassis cabine voertuig om naar een volwaardige bakwagen volgens jouw specificaties. Daarbij ontzorgen we het gehele proces en zorgen voor keuring en tenaamstelling. Voor bakwagen transport kunnen wij dus altijd een passende oplossing bieden.

Bedrijfswagens

Groot materieel is welkom

Naast het feit dat we groot materieel kunnen spuiten in onze spuitcabine van 18 meter lang, hebben we op diverse locaties verhoogde en verlengde spuitcabines om bedrijfswagens te kunnen spuiten. Hier spuiten we bussen voor pakketdiensten en andere bedrijven met bedrijfsvoertuigen in de categorie tot 4250 kg.

Tourbussen

Bestickeren of spuiten?

Een grote spuitcabine en een mooie ruime werkplaats om te werken zijn essentieel voor grote projecten. Een uitstekend voorbeeld hiervan zijn touringbussen, die bij ons volledig volgens de gewenste huisstijl gemaakt kunnen worden. Wij verwijderen de bestaande stickers, spuiten de touringbus in de nieuwe kleur en bestickeren het voertuig in de gewenste huisstijl. Ideaal bij aankoop van een nieuw of tweedehands touringbus.

Voortdurend innoveren

Processen en werkwijzen verbeteren

We lopen voorop als het gaat om innovatie. Ons familiebedrijf is continu bezig om de processen en werkwijzen te verbeteren. Op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en het uitvoeren hiervan, zorgt ervoor dat een goede positie vooraan in de markt behouden wordt. Wij steken veel tijd en zorg in onze medewerkers. Zo krijgt ons personeel de nieuwste scholingsmogelijkheden. Hierdoor durven wij te garanderen dat jouw auto altijd in goede handen is.

vacature schademanager/calculator

Uitstraling

Boekhorst Carrosseriebouw

Bij Boekhorst Autoschade zijn wij constant aan het innoveren om de beste oplossing aan de klant te bieden. Niets communiceert vooruitgang voor jouw bedrijf zo sterk als een goed verzorgd wagenpark, volledig in eigen huisstijl. Of het nou om één of honderd voertuigen gaat. Een nette, strak gespoten vrachtwagen of bakwagen zorgt voor goedkeurende blikken.

Wanneer meerdere voertuigen netjes naast elkaar staan opgesteld bij jouw bedrijf, dan toont dat ambitie en eenheid. Wij kunnen er voor zorgen dat jouw wagenpark de imagodrager van het bedrijf is. Bel daarom voor een afspraak naar 085-0444556 of mail naar carrosseriebouw@boekhorst.nl.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.