Truck- en Trailerherstel

Al meer dan 80 jaar

Innovatief in schadeherstel

Als ondernemer straalt u graag professionaliteit uit. Dat begint bij een wagenpark dat er vlekkeloos uitziet. Onze schadeherstellers begrijpen dat. Wij heten u daarom graag welkom in onze spuiterij. Boekhorst Autoschade heeft een professionele spuitafdeling en zorgt voor een complete metamorfose van uw rijdend materieel. Uw auto, truck of trailer wordt deskundig voorbehandeld en gespoten in de door u gewenste stijl, bijvoorbeeld uw huisstijl. De grondige afwerking verzekert u van een lange levensduur op de kwaliteit van het spuitwerk en is daarmee de investering meer dan waard.

Wij werken snel en efficiënt doordat alle werkzaamheden uitgevoerd worden onder één dak. Dit alles resulteert in een professioneel resultaat van hoge kwaliteit. Uw materieel is dus weer snel op de weg, en dat bespaart u tijd en kosten.

Aangenaam

Maak kennis met Boekhorst Autoschade

Onze vakkundige opgeleide autoherstellers staan altijd voor je klaar om te helpen. Ze hebben ruime ervaring in schadeherstel en werken zeer transparant. Dit houdt in dat je altijd welkom bent om samen met één van onze specialisten een kijkje te nemen in onze  moderne werkplaats. Hier laten wij jou met trots de laatste innovaties in het schadeherstelvak zien.

Voortdurend innoveren

Wij zijn continu bezig om onze processen en werkwijzen te verbeteren. Het bedenken van nieuwe ontwikkelingen en het uitvoeren hiervan zorgt ervoor dat we onze goede positie vooraan in de markt behouden. Ook steken wij veel tijd en zorg in onze medewerkers. Zo zorgen wij ervoor dat ze voortdurend geschoold worden. Hierdoor durven wij te garanderen dat jouw auto altijd in goede handen is.

Waar staan wij voor?

Boekhorst staat voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele pakket aan autoschadeherstel

Met een veelzijdig pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Maar met hetzelfde gemak beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo worden bestuurders altijd volledig ontzorgd.

checkbox Boekhorst Autoschade

Hoogwaardig schadeherstel aan (bijna) alle merken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Meer dan 25 vestigingen in het Noord, Oosten, Midden en Zuiden van Nederland.

checkbox Boekhorst Autoschade

Volledige ontzorging bij autoschade. We zijn aangesloten bij veel verzekerings- en leasemaatschappijen en zorgen voor de gehele afhandeling.

checkbox Boekhorst Autoschade

Werken met de laatste technieken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Ruimte voor ontwikkeling en scholing van ons personeel.

Meld direct jouw schade

Naast een vakkundige reparatie van je auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden de service die jij wenst: van passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Uiteraard tegen het laagst mogelijke eigen risico. Het maakt hierbij niet uit bij welke verzekeringsmaatschappij je aangesloten zit. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Wij doen ons werk, maar dankzij onze speciaal ingerichte ruimte hoef ook jij je werk niet aan de kant te leggen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.