Autoschade

Boekhorst Autoschade

Specialist in schadeherstel

Schade is altijd vervelend, maar wij staan voor je klaar. Boekhorst Autoschade is al meer dan 80 jaar koploper als het gaat om schadeherstel van voertuigen. Door constant te blijven innoveren op technieken, duurzaamheid en scholing, is Boekhorst Autoschade het schadeherstelbedrijf voor alle merken.

Met meer dan 25 vestigingen in negen provincies is er altijd wel een Boekhorst Autoschade vestiging bij jou in de buurt.

vacature vestigingsmanager

Het ongeluk is voorbij

Laat ons je weer op weg helpen

Meld direct de schade online, of bel naar één van onze vestigingen. Na het melden van de schade nemen wij contact met je op en verzorgen wij de rest van de schadeafhandeling. Dat betekent ook de administratieve afhandeling met de verzekerings- of leasemaatschappij.

Van kleine tot grote schades, specialistisch of algemeen, wij zorgen ervoor dat de auto volgens de laatste reparatiemethoden van de fabrikant wordt hersteld.

Voor mens en milieu

Duurzaam schadeherstel

Dat de schades zo duurzaam mogelijk worden hersteld zult u wellicht niet meekrijgen, maar is evengoed een belangrijk aspect bij schadeherstel. Onze Revolutionaire All-In-One spuitcabine houdt rekening met wat er in de cabine staat. Hier wordt de droogtijd, luchtcirculatie en temperatuur op aangepast zodat slechts een deel van de cabine stroom verbruikt.

Daarnaast werken wij met lucht drogende lakken die al drogen op kamertemperatuur. Dit soort besparingen gaan gepaard met de hoogste kwaliteitseisen die wij en de fabrikant stellen voor schadeherstel.

Meld direct jouw schade

Naast een vakkundige reparatie van je auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden de service die jij wenst: van passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Uiteraard tegen het laagst mogelijke eigen risico. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Wij doen ons werk, maar dankzij onze speciaal ingerichte ruimte hoef ook jij je werk niet aan de kant te leggen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.