Hagelherstel

Al meer dan 80 jaar

Innovatief in schadeherstel

In Nederland komen hele heftige hagelbuien niet zo vaak voor, toch kunnen hagelstenen voertuigen flink beschadigen, zeker als je op vakantie onverwacht in een hagelbui zit. Hagel kan zorgen voor schade aan de lak of deuken in het plaatwerk van de auto. Daarnaast kunnen ook autoruiten krassen, barsten, putten of sterretjes oplopen. Om de schade zo snel mogelijk te verhelpen, heeft Boekhorst Autoschade de juiste medewerkers in dienst die jou hiermee kunnen helpen.

Aangenaam

Maak kennis met Boekhorst Autoschade

Onze vakkundige opgeleide autoherstellers staan altijd voor je klaar om te helpen. Ze hebben ruime ervaring in schadeherstel en werken zeer transparant. Dit houdt in dat je altijd welkom bent om samen met één van onze specialisten een kijkje te nemen in onze moderne werkplaats. Hier laten wij jou met trots de laatste innovaties in het schadeherstelvak zien.

Hagelschade creëert vaak schade bij een hoop auto’s tegelijk. Daarom hebben wij het Hagelherstel en Calamiteitenmanagement (HHCM) opgezet om al deze schades volledig te verzorgen. Hiermee hebben wij in 8 maanden tijd ruim 6.000 voertuigen hersteld in een speciaal ingericht hagelcentrum

Voortdurend innoveren

Wij zijn continu bezig om onze processen en werkwijzen te verbeteren. Het bedenken van nieuwe ontwikkelingen en het uitvoeren hiervan zorgt ervoor dat we onze goede positie vooraan in de markt behouden. Ook steken wij veel tijd en zorg in onze medewerkers. Zo zorgen wij ervoor dat ze voortdurend geschoold worden. Hierdoor durven wij te garanderen dat jouw auto altijd in goede handen is.

Waar staan wij voor?

Boekhorst staat voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele pakket aan autoschadeherstel

Met een veelzijdig pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Maar met hetzelfde gemak beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo worden bestuurders altijd volledig ontzorgd.

checkbox Boekhorst Autoschade

Hoogwaardig schadeherstel aan (bijna) alle merken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Meer dan 25 vestigingen in het Noord, Oosten, Midden en Zuiden van Nederland.

checkbox Boekhorst Autoschade

Volledige ontzorging bij autoschade. We zijn aangesloten bij veel verzekerings- en leasemaatschappijen en zorgen voor de gehele afhandeling.

checkbox Boekhorst Autoschade

Werken met de laatste technieken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Ruimte voor ontwikkeling en scholing van ons personeel.

Meld direct jouw schade

Naast een vakkundige reparatie van je auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden de service die jij wenst: van passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Uiteraard tegen het laagst mogelijke eigen risico. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Wij doen ons werk, maar dankzij onze speciaal ingerichte ruimte hoef ook jij je werk niet aan de kant te leggen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.