Boekhorst Autotransport

Van A naar B

Veilig en vertrouwd uw wagenpark verplaatsen

Het vervoeren van voertuigen van A naar B is vaak simpeler gezegd dan gedaan. Tijd en personeelstekort maken dit lastig om als bedrijf intern te doen. Dan is het handig om het transport uit te besteden aan een externe dienst zoals Boekhorst Autotransport.

Bij Boekhorst Autotransport zorgen wij ervoor dat jouw voertuigen of het gehele wagenpark veilig wordt getransporteerd, in het Noorden, Oosten en Zuiden van het land. Dit kan gemakkelijk online gedaan worden door ons te bereiken op transport@boekhorst.nl. Door aan te geven waar de voertuigen opgehaald kunnen worden en waar ze naartoe moeten, zal onze planner contact opnemen voor een geschikte datum en de autotransport tarieven.

Ruimte voor meer

Kies voor de VIP-treatment

Voor vaste klanten is het nog gemakkelijker dankzij de Autotransport webportal. Kies in de webportal een geschikt moment om de vloot op te halen en ontvang direct een bevestiging van de opdracht. Klinkt dit als muziek in de oren voor jouw bedrijf? Mail dan naar transport@boekhorst.nl om een vaste klant te worden van de VIP-treatment bij Boekhorst Autotransport. Voor grotere opdrachten is het daarmee mogelijk om een eigen autotransportwagen te huren.

De voertuigen worden door één van onze chauffeurs opgehaald en secuur klaar gemaakt voor transport. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren tijdens het transporteren, dan zijn de voertuigen verzekerd tegen schade en ongeval.

Meer dan Autotransport

Voor schade en schoon, uniek tot gewoon

Ondersteunend aan Boekhorst Fleet Service biedt Boekhorst Autotransport de mogelijkheid om uw wagenpark weer te vernieuwen. Kies voor de unieke Re-marketing dienst om de maximale waarde uit de voertuigen in de showroom te halen. De geselecteerde voertuigen worden gebracht en gehaald door Boekhorst Autotransport en in de tussentijd helemaal klaar gemaakt voor de verkoop.

Boekhorst Autotransport biedt ook de mogelijkheid om beschadigde voertuigen mee te nemen en te herstellen. Zolang de voertuigen rolbaar zijn, nemen wij ze mee op de autotransport vrachtwagen. Daarom zeggen wij ook: Voor schade en schoon, uniek tot gewoon.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.