ABS Boekhorst Autoschade

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Hoogwaardige partners

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Ons familiebedrijf is aangesloten bij het overkoepelende autoschadeherstelbedrijf ABS Autoherstel. ABS Autoherstel opereert als landelijk netwerk en heeft meer dan 74 bedrijven gevestigd door heel Nederland. Boekhorst Autoschade heeft bijna 20 vestigingen die aangesloten zijn bij ABS Autoherstel.

Als landelijk netwerk werkt ABS Autoherstel samen met een groot aantal verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners in Nederland. Door het bieden van onze rol als regisseur, regelen wij alles voor zowel de opdrachtgever als de klant. Door volledig te ontzorgen en het bieden van mobiliteitsgarantie lossen wij het op.

Welke vestigingen zijn bij ABS Autoherstel aangesloten?

Boekhorst Autoschade heeft in totaal 25 vestigingen verspreid door Nederland. Hiervan vallen meer dan 20 vestigingen onder ABS Autoherstel, namelijk: Almere, Apeldoorn, Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid, Boxmeer Deventer, Didam, Doetinchem, Ede, Emmeloord, Geldermalsen, Hoogeveen, Kampen, Lichtenvoorde, Nieuwegein, Oosterwolde, Roermond, Spankeren, Utrecht, Zutphen en Zwolle. Vind een vestiging bij jou in de buurt en maak gemakkelijk een afspraak online.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.