Contact met Boekhorst Autoschade

Wanneer begin jij bij Boekhorst Autoschade?

Kom werken bij één van de meest vooraanstaande autoschadebedrijven in Nederland.

Aandacht voor ontwikkeling

Werken bij Boekhorst Autoschade betekent dat je terecht komt in een omgeving waar oog is voor persoonlijke groei, ruimte voor eigen initiatief én opleidingsmogelijkheden. Echter, werken bij Boekhorst Autoschade betekent meer dan dat. Als onderdeel van ons team zorgen we voor een optimale klanttevredenheid en dat auto’s met een ‘gedeukt’ imago weer gelikt de weg op gaan. Bij Boekhorst kan jij jouw ervaring en liefde voor techniek combineren en dat in een goede werksfeer. Een goede werksfeer is namelijk belangrijk om je werk goed te kunnen doen.

Wij bieden meerwaarde. Niet alleen aan onze klant, maar juist ook aan jou. Jij bent namelijk de sleutel tot het autoherstel. Dus word jij onze nieuwe collega?

Wat kun je bij ons verwachten?

“Boekhorst Autoschade is een ambitieus familiebedrijf waar wij open staan voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en hierin word je ook gestimuleerd. Intern opleiden en vervolgens binden aan Boekhorst staan hoog in het vaandel. Ik ben trots om onderdeel te zijn van Boekhorst.”

checkbox Boekhorst Autoschade

Goede werkomstandigheden en een prettige werksfeer.

checkbox Boekhorst Autoschade

De kans om jezelf te ontwikkelen, er is voldoende ruimte voor specialisaties én opleidingen.

checkbox Boekhorst Autoschade

Een goed salaris met de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.

checkbox Boekhorst Autoschade

Een uitdagende baan bij één van de grootste autoschadebedrijven van Nederland.

checkbox Boekhorst Autoschade

Werken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van hoogwaardig autoschadeherstel.

checkbox Boekhorst Autoschade

Constante groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Waar staan we voor?

Bij Boekhorst geven we mensen dagelijks de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze willen. Met een nieuwe of gebruikte auto, dankzij goed onderhoud, onderdelen en schadeherstel, via verhuur en lease. Wij dragen iedere dag bij aan het in beweging brengen van mensen. Met Boekhorst tref je een bedrijf met een eigen karakter, bestaande uit unieke eigenschappen en waarden.

Eenheid, ambitie, respect en trots zijn onze menselijke waarden. Het zijn de medewerkers die hier invulling aan geven. Zij bieden de klant een naadloze invulling van mobiliteit van topkwaliteit.

Eenheid

Eenheid

Ambitie

Ambitie

Respect

Respect

Trots

Trots

Wil jij net als de organisatie vooruit?

Dan helpt Boekhorst jou graag om:

checkbox Boekhorst Autoschade

 1. Jouw vakmanschap in het specifieke vakgebied te ontwikkelen;

checkbox Boekhorst Autoschade

 2. Innovatie mogelijk te maken;

checkbox Boekhorst Autoschade

 3. Kwaliteit te kunnen leveren.

Met dit als uitgangspunt is Boekhorst Autoschade een leuke en dynamische werkgever om voor te werken. Je werkt gegarandeerd in een prettige sfeer om met de mobiliteit van onze klant bezig te zijn. Met elkaar zetten we ons in om mensen elke dag vooruit te helpen.

Benieuwd naar alle vacatures? Bekijk dan alle mogelijkheden bij jou in de buurt!

Als je vooruit wil!

Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. We willen niet dat jij stilstaat. Dus met onze dienstverlening, die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van jou, geven we je een duwtje in de goede richting. Als familiebedrijf hechten we sterk aan duurzame en waardevolle relaties. Dat verplicht ons tot het allerbeste. En dat is precies wat we voor jou willen zijn: een betrouwbare en duurzame mobiliteitspartner. Dus kies ook voor een job bij Boekhorst Autoschade, als jij vooruit wil!