ABS Boekhorst Emmeloord

Over Boekhorst Autoschade

Aangenaam.

Wij zijn Boekhorst Autoschade

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf en is al meer dan 80 jaar Innovatief in schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. In 2006 werd er een andere koers ingezet; Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij. Deze ontwikkeling zorgde ervoor dat er in het Noorden, Midden, Oosten en Zuiden van het land altijd een partner is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Naar aanleiding van de hagelcalamiteit in 2008 riep Boekhorst Autoschade, Hagelherstel en Calamiteitenmanagement (HHCM) in het leven. Ook werd er een schadeherstelketen en UZS specialistisch onafhankelijke organisatie opgezet.

ABS Boekhorst Arnhem Noord

Expert in schadeherstel

Martijn Boekhorst is als derde generatie nauw betrokken bij de processen, vestigingen en medewerkers van Boekhorst Autoschade. “Wij zijn experts in schadeherstel en staan bekend om onze hoge klanttevredenheid en vooruitstrevende innovatie.” Het familiebedrijf is dan ook continu bezig om de processen en werkwijzen te verbeteren.

Het bedenken van nieuwe ontwikkelingen en het uitvoeren hiervan zorgt ervoor ze hun goede positie vooraan in de markt behouden. Ook wordt er veel tijd en zorg in de medewerkers gestoken; ze worden voortdurend geschoold. Dankzij al deze ontwikkelingen durven ze met zekerheid te zeggen dat jouw auto altijd in goede handen is.

Samenwerken op hoog niveau

In 2018 besloot Boekhorst Autoschade de samenwerkingen aan te gaan met andere autobedrijven om zo de bewezen succesformule verder uit te kunnen bouwen en meer klanten aan te trekken. Dit bleek een schot in de roos.

Inmiddels telt het bedrijf meer dan 25 vestigingen verspreid over negen provincies in Nederland. Je vindt Boekhorst Autoschade in het Noorden, Midden, Oosten en Zuiden van Nederland. Onze vestigingen in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Didam, Groningen, Lichtenvoorde ,Nieuwegein, Veenendaal en Zwolle zijn tevens Premium Car Repair bedrijven en zijn onder meer erkend door Audi en Tesla.

Waar staan wij voor?

Boekhorst staat voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele pakket aan autoschadeherstel

Met een veelzijdig pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Maar met hetzelfde gemak beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo worden bestuurders altijd volledig ontzorgd.

checkbox Boekhorst Autoschade

Hoogwaardig schadeherstel aan (bijna) alle merken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Meer dan 25 vestigingen in het Noord, Oosten, Midden en Zuiden van Nederland.

checkbox Boekhorst Autoschade

Volledige ontzorging bij autoschade. We zijn aangesloten bij veel verzekerings- en leasemaatschappijen en zorgen voor de gehele afhandeling.

checkbox Boekhorst Autoschade

Werken met de laatste technieken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Ruimte voor ontwikkeling en scholing van ons personeel.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.