Re-marketing

Al meer dan 80 jaar

Innovatief in schadeherstel

Wanneer een auto een nieuwe eigenaar krijgt, of dat nou is vanwege een verkoop, een veiling of vanwege het einde van een leaseperiode, is een re-conditionering vaak welkom. Wat voor de één een afgesloten hoofdstuk is, is voor een ander een begin. Dat is het mooie van de automotivebranche. Het is daarom van groot belang dat het traject van inname, het verkoopklaar maken en het aanbieden van de auto de zorg krijgt die het nodig heeft om een mooie doorstart te maken.

Uw auto binnen 48 uur weer als nieuw, klaar voor de verkoop. Wij zijn daarmee de meest efficiënte en kostenbesparende keuze.

Aangenaam

Verkoopklaar.nl

Verkoopklaar.nl is een uniek re-marketing concept waarbij we in vijf stappen iedere auto weer feilloos in orde maken. Na de inname herstellen we eventuele schade op vakkundige wijze, reinigen we de auto grondig en zorgen we voor professionele fotografie zodat de auto optimaal in de (digitale) showroom of op de veiling kan worden gepresenteerd. Meer informatie over Verkoopklaar maken vind je op de speciale website van Verkoopklaar.nl.

Waar staan wij voor?

Boekhorst staat voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele pakket aan autoschadeherstel

Met een veelzijdig pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Maar met hetzelfde gemak beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo worden bestuurders altijd volledig ontzorgd.

checkbox Boekhorst Autoschade

Hoogwaardig schadeherstel aan (bijna) alle merken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Meer dan 25 vestigingen in het Noord, Oosten, Midden en Zuiden van Nederland.

checkbox Boekhorst Autoschade

Volledige ontzorging bij autoschade. We zijn aangesloten bij veel verzekerings- en leasemaatschappijen en zorgen voor de gehele afhandeling.

checkbox Boekhorst Autoschade

Werken met de laatste technieken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Ruimte voor ontwikkeling en scholing van ons personeel.

Meld direct jouw schade

Naast een vakkundige reparatie van je auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden de service die jij wenst: van passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Uiteraard tegen het laagst mogelijke eigen risico. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Wij doen ons werk, maar dankzij onze speciaal ingerichte ruimte hoef ook jij je werk niet aan de kant te leggen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.