Ruitschade

Houd het zicht vrij

Specialist in Ruitschade

Ruitschade is er in verschillende soorten en maten, maar komt bijna altijd als een verrassing. Hoe klein de schade ook is, het is altijd verstandig om dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Een kleine beschadiging in de ruit kan namelijk snel groter worden. Bij Boekhorst Autoschade wordt jouw ruitschade voor elk automerk, altijd vakkundig hersteld. Inclusief garantie op de door ons uitgevoerde autoruit herstelwerkzaamheden. Maak daarom direct een afspraak als er sprake is van ruitschade.

Het herstellen van kleine ruitschades of het vervangen van een gehele vooruit is voor ons dagelijkse kost. Bij een eerste inspectie wordt er bepaald of de schade te herstellen is of dat de ruit vervangen moet worden. Als het sterretje in een voorruit niet groter is dan 2 centimeter doorsnede, dan kan de beschadiging gerepareerd worden. Bij een groter oppervlak is het zaak om de voorruit te vervangen.

Hagelschade

Glashelder

Weet waar je aan toe bent

Onze monteurs worden continue geschoold op de nieuwste technieken van schadeherstel. Daarom is Boekhorst Autoschade ook bekend met het herstellen van camera’s en sensoren in de ruit. Wij zorgen er altijd voor dat deze bij vervanging of beschadiging, opnieuw correct worden gekalibreerd.

Naast een vakkundige reparatie van ruitschade, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden de service die jij wenst en handelen het herstel rechtstreeks af met jouw verzekeringsmaatschappij. Wij werken voor (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen met een verlaagd eigen risico.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.