Velgenherstel

Velgenherstel

Want je loopt zelf ook niet op oude schoenen

Schade aan je mooie glimmende velg, het gebeurt de beste. Een moment van onoplettendheid of een beschadiging in de weg en het kan zijn gebeurd. Een vervelend gevoel, maar gelukkig kan de schade gerepareerd worden. Boekhorst Autoschade is als Velgenherstel specialist de plek om de velgen weer als fabrieksnieuw te maken.

Velgenherstel

Als nieuw

Stoeprandschade en meer

Om ervoor te zorgen dat jouw velgen weer als nieuw worden hersteld, maken wij gebruik van specialistisch gereedschap en personeel. Na het vaststellen van de schade, is het belangrijk om de te corrigeren oppervlakte schoon te maken. Door de velgen te zandstralen ontstaat er een duidelijk beeld van de schade en hoe dit gerepareerd kan worden.

Om de velgenherstel goed te laten verlopen, dienst eerst de oppervlakte opgevuld te worden met het correcte materiaal. Hierna kan de velg weer glad gefreesd worden. Boekhorst Autoschade gebruikt een CNC Diamond Cut freesmachine waarbij velgen tot wel 30-inch gefreesd kunnen worden. Een laser meet het profiel van de velg en zet dit om in het juiste patroon.

Zekerheid in schadeherstel

De beste oplossing voor jou

Soms kan het zijn dat een velg te veel beschadigd is. In zo’n geval is het financieel slimmer om een velg te vervangen in plaats van te repareren. Wanneer dit het geval is, dan wordt er contact gezocht met jou om te bespreken of dit wenselijk is.

Soms loont het om een beschadigde velg alsnog te herstellen. Daarom biedt Boekhorst Autoschade onder velgenherstel de mogelijkheid om een velg te lassen. Dit vereist een uiterste nauwkeurigheid, want een velg roteert bij 100 km/u maar liefst 850 keer. Om dit te garanderen, worden alle velgen gebalanceerd om de veiligheid te kunnen garanderen.

Na het balanceren wordt de velg weer gespoten in de juiste kleur. Dit gebeurt in de juiste kleur van de fabriek, maar is ook mogelijk om in een andere kleur te spuiten. Zo maak je van een auto, jouw auto.

Meld direct jouw schade

Naast een vakkundige reparatie van je auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden de service die jij wenst: van passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Uiteraard tegen het laagst mogelijke eigen risico. Het maakt hierbij niet uit bij welke verzekeringsmaatschappij je aangesloten zit. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Wij doen ons werk, maar dankzij onze speciaal ingerichte ruimte hoef ook jij je werk niet aan de kant te leggen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.