EV schadeherstel

EV Schadeherstel

Voor elk elektrisch model

EV-schadeherstel

Bij het herstellen van autoschade gaat het niet alleen om de delen die je ziet. Ook de delen die je niet direct kunt zien moeten volgens de fabrieksnorm worden hersteld, zoals het onderstel en de aandrijving. Bij elektrische auto’s vereist dit een andere soort aanpak en specialisme. Daarom hebben sommige volledig elektrische merken zoals Tesla, Lucid en Zeekr, eigen hoge kwaliteitseisen. Bij Boekhorst Autoschade zijn wij naast erkend specialist van deze merken ook een expert in het gebied van schadeherstel op alle andere EV’s.

Specialistisch schadeherstel

Zonder spanning aan de slag

Omdat elektrische auto’s gebruik maken van zware accupaketten, is het gebruik van aluminium veel voorkomend. Het herstellen en lassen van aluminium schade is een stuk moeilijker, omdat de oxidehuid een hoger smeltpunt heeft dan het aluminium en met wisselende stroomniveaus moet worden gelast om het kwetsbare aluminium niet te beschadigen.

Dit vereist een specifieke manier van lassen en een speciaal lasapparaat. Daarom worden de specialisten van Boekhorst Autoschade regelmatig bijgeschoold op het gebied van aluminium lassen. Door de juiste scholing en de nieuwste apparatuur, zorgen wij ervoor dat ieder elektrische auto volgens de laatste fabrieksnormen worden hersteld.

Voor het elektrische aandrijfsysteem en het accupakket dienen ook de juiste maatregelen genomen te worden. Deze onderdelen vereisen de juiste expertise en gereedschappen om volgens de laatste fabrieksnormen te kunnen worden hersteld.

De hoogste certificering

Erkend schadehersteller van Tesla, Lucid en Zeekr

Er zijn diverse fabrikanten die extra hoge eisen stellen als het gaat om schadeherstel. Denk aan speciale verbindingen, materiaalgebruik of contact met de klant. Als erkend en gecertificeerd Tesla Approved Body Shop is Boekhorst Autoschade hét adres voor vakkundig schadeherstel aan alle modellen van Tesla. Deze certificering betekent dat wij behalve bumpers, deuren en velgen ook het chassis en zwaardere schades mogen en kunnen herstellen volgens de strenge fabrieksnormen.

Wij hebben de kennis

Nieuw model, geen probleem

Bij Boekhorst Autoschade zijn wij constant in gesprek met autofabrikanten om de nieuwste schadehersteltechnieken te bespreken. Dit geldt ook voor nieuwe automerken die bijvoorbeeld voor het eerst in Nederland op de markt komen. Door het gesprek aan te gaan voordat de eerste modellen verkocht zijn, kunnen wij garanderen dat wij voor ieder automerk de juiste kennis in huis hebben. Dus zelfs bij de allernieuwste modellen kunnen wij schade herstellen, ook als de auto net uit de fabriek komt.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.