Nieuw model? Geen probleem!

Wij wensen het natuurlijk niemand toe, maar schade is zo gemaakt. Dan is het natuurlijk erg vervelend om erachter te komen dat je gloednieuwe auto nog niet gerepareerd kan worden. Bij Boekhorst Autoschade zal dat niet gebeuren, want wij maken een duidelijke belofte naar de klant: Iedere nieuwe auto kunnen wij repareren. Of het nou gaat om het nieuwste elektrische model van een bekende fabrikant, of van een merk dat nog maar net in Nederland te koop is.

Direct contact met de fabrikanten

Dat wij álle nieuwe auto’s kunnen repareren, komt doordat wij direct contact hebben met de fabrikant, vaak al voordat de eerste auto überhaupt op kenteken staat. Door deze actieve samenwerking weten wij hoe de nieuwste modellen in elkaar zitten en welke reparatiemethode die de fabrikant voorschrijft, toegepast moet worden om schades te herstellen. Boekhorst Autoschade hanteert bij alle reparaties dezelfde voorschriften en instructies als de fabrikant. Als een model wat langer op de markt is, wil de fabrikant deze reparatiemethode nog wel eens veranderen. Meestal doordat een andere methode effectiever blijkt, of een vernieuwd onderdeel een andere montage vereist. Ook dan veranderen wij mee, omdat wij uitsluitend werken volgens de meest recente reparatiemethode van de fabrikant.

Innovatie is integraal

Om alle modellen te kunnen herstellen, is Boekhorst Autoschade constant op zoek naar de nieuwste innovaties. Door te blijven vernieuwen en te investeren in zowel medewerkers als apparatuur, lopen wij voorop als het gaat om reparatiemethoden en schadeherstel. Zo vereist het lassen van aluminium, vaak nodig bij elektrische voertuigen, een specifieke opleiding en speciaal apparaat. Wij investeren in de mensen op de werkvloer, door continue scholing en cursussen beschikbaar te stellen. Zo weten wij de vakkundigheid van het personeel op een hoog niveau te houden en kunnen we de garantie voor kwaliteit blijven garanderen.

Merkspecifieke methoden

De toekomst van autonoom rijden en de veiligheidssystemen die zich constant blijven vernieuwen, zorgen voor een hoop innovatieve oplossingen. Hierdoor moeten soms verschillende reparatiemethodes gehanteerd worden voor vergelijkbare systemen van verschillende merken. Dankzij een constante drang voor innovatie, goede contacten met de autofabrikanten en investeringen in de nieuwste apparatuur, kunnen wij dus ieder model repareren. Zelfs als je de eerste bent.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.