Wat te doen bij autoschade?

Lees hier meer over

Wat te doen bij autoschade?

Zoals het gezegde luidt: ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’. Het kan dan ook voorkomen dat jouw auto kras-, deuk-, ruit- of hagelschade heeft opgelopen. Een vervelende situatie die je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost wil hebben. Dat begrijpen wij bij Boekhorst Autoschade maar al te goed. Weet je niet precies wat je moet doen? Lees het hieronder of bekijk de video. Wij helpen je graag weer op weg.

Schade is zo gemaakt

Maak kennis met Boekhorst Autoschade

Meld de schade aan bij jouw lease- of verzekeringsmaatschappij. Is er sprake van een aanrijding? Vul dan het Europees schadeformulier in. Vul vervolgens het online schadeformulier in op onze website en maak een afspraak bij Boekhorst Autoschade.

Wij ontzorgen graag. Daarom zorgen wij ervoor dat de schadeafhandeling met de verzekering wordt geregeld.

Boekhorst Autoschade werkt snel en efficiënt aan het herstel van jouw auto. Wat de schade ook is, je kunt erop vertrouwen dat onze mensen de schade vakkundig herstellen. Onze specialisten verwijderen krassen, herstellen lakschade, kunnen uitdeuken zonder spuiten, voeren spotrepair uit en repareren hagel- en andere dergelijke schade.

Schadeherstel

Bij ons ben je dus aan het goede adres voor vakkundig en snel schadeherstel. Wij hebben vestigingen in Almere, Apeldoorn, Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid, Bergharen, Boxmeer, Deventer, Didam, Doetinchem, Ede, Emmeloord, Geldermalsen, Groningen, Hoogeveen, Kampen, Lichtenvoorde, Nieuwegein, Nijmegen, Oosterwolde, Roermond, Spankeren, Utrecht, Veenendaal, Zutphen en Zwolle. Vind een vestiging bij jou in de buurt en maak gemakkelijk hier een afspraak online.

Meld direct jouw schade

Naast een vakkundige reparatie van je auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden de service die jij wenst: van passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Uiteraard tegen het laagst mogelijke eigen risico. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Wij doen ons werk, maar dankzij onze speciaal ingerichte ruimte hoef ook jij je werk niet aan de kant te leggen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar staan wij voor?

Boekhorst staat voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele pakket aan autoschadeherstel

Met een veelzijdig pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Maar met hetzelfde gemak beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo worden bestuurders altijd volledig ontzorgd.

checkbox Boekhorst Autoschade

Hoogwaardig schadeherstel aan (bijna) alle merken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Meer dan 25 vestigingen in het Noord, Oosten, Midden en Zuiden van Nederland.

checkbox Boekhorst Autoschade

Volledige ontzorging bij autoschade. We zijn aangesloten bij veel verzekerings- en leasemaatschappijen en zorgen voor de gehele afhandeling.

checkbox Boekhorst Autoschade

Werken met de laatste technieken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Ruimte voor ontwikkeling en scholing van ons personeel.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.