Boekhorst Autoschade Erkend Duurzaam gecertificeerd

Voor de derde keer op rij heeft Boekhorst Autoschade de certificering Erkend Duurzaam behaald. Al jaren is het schadebedrijf bezig om verduurzaming door te zetten binnen de organisatie. Wij zijn dan trots op de gehele organisatie die ervoor gezorgd heeft om de certificering wederom te behalen.

Erkend Duurzaam

Duurzaamheid is een woord dat nogal snel gebruikt wordt wanneer er sprake is van besparing op het milieu. Vele bedrijven claimen duurzaam te zijn, maar ervoor gecertificeerd worden is een ander verhaal. Daarom besloten wij in 2019 om te proberen Erkend Duurzaam gecertificeerd te worden.

Om dit te kunnen bewerkstelligen dienen verschillende vestigingen getoetst te worden op diverse aspecten van duurzaamheid.

  • Afval – Preventie en scheiding
  • Afval – Opslag en Afvoer
  • Energie – Faciliteiten
  • Energie – Productiemiddelen

Het correct scheiden van afval is een belangrijk aspect, grote plastic onderdelen zoals bumpers en grilles worden bijvoorbeeld apart afgevoerd. Dit stimuleert de mogelijkheid om dit soort onderdelen te kunnen hergebruiken. Het correct opslaan van vloeistoffen is een ander belangrijk aspect om het milieu te kunnen ontzien. Zo staan bijvoorbeeld de gevaarlijke vloeistoffen in een aparte milieu ruimte. Mochten de vloeistoffen toch gaan lekken, dan staan ze op lekbakken.

Het besparen van energie wordt bijvoorbeeld gedaan door gebruik te maken van LED-lampen. Betere Isolatie en apparatuur tijdig uitzetten zijn andere stille kostbesparingen die een groot verschil kunnen maken

Een groepsinspanning

In de gehele Bochane Groep zijn dit aspecten die zijn geïmplementeerd door alle vestigingen. Dit maakt het makkelijk om tijdens te certificering te kunnen garanderen dat wij de juiste norm hanteren. Desalniettemin is het een flinke klus, dat door een groot team aan vestigingsmanagers en personeel wordt uitgevoerd.

Een echte groepsinspanning dus dat toekomstperspectief biedt aan werkplaats en personeel. Dankzij het Erkend Duurzaam certificaat garanderen wij toekomstbestendigheid voor mens, milieu en maatschappij. Een mooie erkenning van alle inspanningen en een aanmoediging om nog duurzamer te worden.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.