Vakkundig autoschadeherstel voor élk model

Boekhorst Autoschade behoort al 75 jaar tot de modernste schadeherstellers van Nederland. Dat is niet alleen te danken aan onze hoge kwaliteitsnormen, onze continue investering in de nieuwste schadehersteltechnieken en onze vakkundig opgeleide autoschadeherstellers. Dit komt ook doordat wij álle modellen van álle automerken kunnen repareren.

Behalve dat het niet uitmaakt bij welke verzekeringsmaatschappij je bent aangesloten, maakt het bij Boekhorst Autoschade ook niet uit welk merk en model gerepareerd moet worden. Een van onze sterke eigenschappen is dat wij nauw contact hebben met de autofabrikanten voor het ontvangen van de juiste reparatiemethodes voor ieder bestaand model. Ook met nieuwe automerken die pas net in Nederland actief zijn.

Erkend schadehersteller

Dankzij het goede contact met de autofabrikanten en de gedetailleerde reparatiemethodes zijn onze vakkundige autoschadeherstellers in staat om auto’s te repareren volgens de kwaliteitsnormen van het betreffende merk. Dat is van een zodanig hoog niveau, dat Boekhorst Autoschade door de meeste autofabrikanten als erkend schadehersteller is aangemerkt, ofwel de beste locatie voor autoschadeherstelwerkzaamheden volgens de autofabrikant.

Tesla Approved Body Shop

Er zijn automerken die nog hogere eisen stellen en alleen samenwerken met gecertificeerde autoschadeherstellers met speciaal opgeleid en bevoegd personeel. Zo zijn de vestigingen van Boekhorst Autoschade in Zwolle, Didam en Nieuwegein erkend als ‘Tesla Approved Body Shop’, waar de medewerkers bevoegd en bekwaam zijn om grondige reparaties uit te voeren aan Tesla‑modellen, zoals laswerkzaamheden aan het chassis.

Toonaangevende positie behouden

Of het nu gaat om een benzineauto, elektrische auto of waterstofmodel, met of zonder geavanceerde rijassistentiesystemen die opnieuw gekalibreerd moeten worden: bij Boekhorst Autoschade ben je verzekerd van vakkundig schadeherstel en een prettige service voor alle aanverwante zaken. Dat komt doordat wij continu onze processen en werkwijzen verbeteren, voorop lopen met de nieuwste ontwikkelingen en zeer actief zijn op het gebied van opleiding en nascholing. Dat doen we om onze toonaangevende positie in de markt te behouden, al 75 jaar.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.