EV-Autoschadeherstel

Al meer dan 80 jaar

Innovatief in schadeherstel

Auto’s van bijvoorbeeld Tesla zijn ontworpen met het oog op veiligheid. Het ontwerp van de auto’s is dan ook gebaseerd op de meest geavanceerde structuurtechnieken in combinatie met de nieuwste technologieën.

Het resultaat is een auto waar iedere eigenaar met recht trots en zuinig op mag zijn. Echter, een ongeluk of schade zit in een klein hoekje, ook bij een EV kan er schade ontstaan. Deze schade wil je natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben.

Aangenaam

Exclusief schadeherstel

Tesla en andere fabrikanten van elektrische auto’s stellen hoge eisen aan de bedrijven die hun auto’s herstellen, maar ook aan de medewerkers die de werkzaamheden uitvoeren. Niet ieder schadeherstelbedrijf heeft dan ook de licentie en medewerkers om schadewerkzaamheden uit te mogen voeren.

Schade aan jouw auto moet namelijk op de juiste wijze gerepareerd worden. Wij zijn er trots op dat Boekhorst als een van de weinige schadeherstelbedrijven in Nederland die erkend Tesla hersteller is.

Tesla Body Repair Program


Wij herstellen volgens de hoogste eisen en wensen van Tesla. Zo zijn onze monteurs speciaal opgeleid om de schade aan deze bijzondere auto te herstellen en worden ze ondersteund door het personeel van het Tesla Body Repair Programma. Onze medewerkers worden zelf door het vooraanstaande bedrijf getest op hun vaardigheden in het lassen van aluminium en de behandeling van mechanische- en lijmverbindingen die worden gebruikt voor de constructie van de auto. Een speciale auto vraagt tenslotte om specialisme. Heeft uw Tesla schade? Wij bieden, terwijl onze speciaal opgeleide medewerkers uw Tesla repareren, premium elektrisch vervangend vervoer aan. Zo blijft u mobiel én onderweg.

Boekhorst Autoschade staat voor ontzorgen. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat wij de schade herstellen, maar ook de bijkomende administratie voeren wij graag voor je uit. Indien de verzekering de schade dekt, regelen wij namelijk ook de directe betaling met je verzekeraar.

Onze vestigingen in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Didam, Groningen, Lichtenvoorde ,Nieuwegein, Veenendaal en Zwolle mogen zichzelf Tesla Erkend Hersteller noemen. Op deze vestigingen, ook wel Tesla Approved Body Shop, mogen wij de auto’s van het volledig elektrische merk  compleet herstellen. Medewerkers hebben de bevoegdheid om bijvoorbeeld een neus van de auto er opnieuw aan te lassen.

Meld direct jouw schade

Naast een vakkundige reparatie van je auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden de service die jij wenst: van passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Uiteraard tegen het laagst mogelijke eigen risico. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Wij doen ons werk, maar dankzij onze speciaal ingerichte ruimte hoef ook jij je werk niet aan de kant te leggen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar staan wij voor?

Boekhorst staat voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele pakket aan autoschadeherstel

Met een veelzijdig pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Maar met hetzelfde gemak beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo worden bestuurders altijd volledig ontzorgd.

checkbox Boekhorst Autoschade

Hoogwaardig schadeherstel aan (bijna) alle merken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Meer dan 25 vestigingen in het Noord, Oosten, Midden en Zuiden van Nederland.

checkbox Boekhorst Autoschade

Volledige ontzorging bij autoschade. We zijn aangesloten bij veel verzekerings- en leasemaatschappijen en zorgen voor de gehele afhandeling.

checkbox Boekhorst Autoschade

Werken met de laatste technieken.

checkbox Boekhorst Autoschade

Ruimte voor ontwikkeling en scholing van ons personeel.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.