Boekhorst Autoschade is voornemens ABS Bennie Jansen Emmeloord per 1 mei over te nemen

Emmeloord – Per 1 mei 2022 is Boekhorst Autoschade voornemens er een mooie vestiging bij te krijgen in Emmeloord. Met de overname van ABS Bennie Jansen in Emmeloord zou het totaal komen op achttien vestigingen. Waarvan zestien vestigingen aangesloten bij ABS Autoherstel.

Alle medewerkers van ABS Bennie Jansen Emmeloord zullen dan werkzaam blijven binnen Boekhorst. Het is de wens en ambitie van Boekhorst om de bewezen succesformule verder uit te bouwen. De nieuwe vestiging zal vanaf 1 mei 2022 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Bennie Jansen Emmeloord.

“Persoonlijk ben ik erg trots om het mooie familie bedrijf van Bennie Jansen te mogen voortzetten. Het bedrijf staat voor kwaliteit en heeft een sterk naam met regio functie.’’, aldus Martijn Boekhorst (directeur Boekhorst Autoschade).

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. Vanaf 2006 werd er een andere koers ingezet;  Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij. Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor dat er in het noorden, midden en oosten van het land altijd een partner is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.  Boekhorst Autoschade beschikt over een uitgebreid assortiment. Naast autoschade en ruitschade kan de klant er ook terecht voor Hagelherstel, Truck- en Trailerherstel, Autoreclame en Velgenherstel. Ook is het bedrijf dé specialist als het gaat om EV schadeherstel.

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 80 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.