Boekhorst Autoschade komt op 17 vestigingen met overname ABS Autoherstel Coenen Utrecht

Utrecht – Per 1 april 2022 groeit familiebedrijf Boekhorst Autoschade naar zeventien vestigingen. De overname van ABS Autoherstel Coenen zorgt ervoor dat nu vijftien van de Boekhorst vestigingen zijn aangesloten bij ABS Autoherstel.

Van ABS Autoherstel Coenen blijven alle medewerkers werkzaam binnen Boekhorst Autoschade. Zo werkt Boekhorst verder aan de propositie een toonaangevende autoherstel partij te zijn. De nieuwe vestiging zal vanaf 1 april 2022 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Coenen Utrecht.

‘’De uitbreiding naar Utrecht maakt ons werkgebied completer en sluit mooi aan bij onze locatie in Nieuwegein. In deze centraal gelegen nieuwe vestiging zien wij grote potentie. En door vakmanschap en innovatie leidend te laten zijn maken we ook hier onze ambities waar.‘’, aldus Martijn Boekhorst (directeur Boekhorst Autoschade).

Ook Erik van der Wolf (eigenaar ABS Coenen Utrecht) is positief: ‘’Kijkend naar de toekomst met de daarbij behorende uitdagingen was ik op zoek naar een sterke partij waarmee we continuïteit gewaarborgd is en we kunnen bouwen aan de autohersteller van de toekomst.’’

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. Vanaf 2006 werd er een andere koers ingezet;  Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij. Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor dat er in het noorden, midden en oosten van het land altijd een partner is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is. Boekhorst Autoschade beschikt over een uitgebreid assortiment. Naast autoschade en ruitschade kan de klant er ook terecht voor Hagelherstel, Truck- en Trailerherstel, Autoreclame en Velgenherstel. Ook is het bedrijf dé specialist als het gaat om EV schadeherstel.

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 80 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.