ABS Boekhorst Lichtenvoorde

ABS Boekhorst neemt ASG Autoschade Gelderland over

Het familiebedrijf Boekhorst Autoschade neemt per 1 januari 2020 alle activiteiten van Autoschade Gelderland (ASG) over. De bedrijven zullen verder werken aan de propositie een toonaangevende autoherstel partij te zijn waar innovatie en vakmanschap leidend zijn. Het totaal aantal ABS Autoherstel vestigingen van Boekhorst Autoschade komt met de uitbreiding op 11. Ook de bergingsactiviteiten van ASG zullen overgaan naar Boekhorst.

Autoschade Gelderland is al ruim 25 jaar actief in de autoschadewereld. Met vier vestigingen en bijna 50 medewerkers zijn zij uitgegroeid tot een begrip in de regio Gelderland. Bert Deijnen, directeur Autoschade Gelderland: “Ik heb ASG met veel plezier opgebouwd, maar het is nu tijd om het stokje over te dragen, het is mooi geweest. Ik ben blij dat we met Martijn Boekhorst een andere eigenaar hebben gevonden die weet hoe het is om een familie- en autoschadeherstelbedrijf te runnen. Ik ga nu samen met mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen genieten van een mooie tijd.”

“Wij zijn verheugd om de locaties van ASG toe te kunnen voegen aan ons team en kijken uit naar een succesvolle toekomst. We zijn nu in het oosten van Nederland nóg beter vertegenwoordigd en zijn duidelijk aanwezig in de provincie Gelderland. Door deze overname maken we als Boekhorst Autoschade weer een professionaliseringslag”, aldus Martijn Boekhorst, directeur van Boekhorst Autoschade.

Alle medewerkers van ASG zullen werkzaam blijven binnen Boekhorst. Het is de wens en ambitie van Boekhorst om de bewezen succesformule verder uit te bouwen. De vier vestigingen van ASG zullen vanaf 1 januari 2020 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst.

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 70 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

ABS Boekhorst neemt ASG Autoschade Gelderland over

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.