Boekhorst Autoschade groeit verder door met opening ABS Boekhorst Deventer

Per 1 februari 2022 heeft Boekhorst Autoschade er weer een vestiging bij. Met de opening van ABS Boekhorst Deventer komt het totaal nu op zestien vestigingen. De vestiging in Deventer, welke vanaf begin maart bemand en bereikbaar is, zorgt ervoor dat nu veertien van de Boekhorst vestigingen zijn aangesloten bij ABS Autoherstel.

Het pand waar Boekhorst Autoschade haar deuren wederom opent is gevestigd op de Revalstraat 6 te Deventer. Eerder dit jaar opende Boekhorst Autoschade al haar deuren in Hoogeveen door de overname van Van der Meulen Autoschade. Met die overname werd tevens Truck- en Trailerherstel toe als dienst in het toch al brede assortiment van het schadeherstelbedrijf.

Martijn Boekhorst (directeur Boekhorst Autoschade) is trots op de toevoeging in Deventer: ‘’De nieuwe vestiging in Deventer is een mooie en strategische aanvulling op ons werkgebied. Ook vanuit ABS Autoherstel was al langer de wens een vestiging in deze regio te kunnen aansluiten. We zijn erg blij deze wens nu te kunnen vervullen’’

Op dit moment wordt er druk verbouwd om van het pand aan de Revalstraat een echte Boekhorst vestiging te maken. Vanaf begin maart is ABS Boekhorst Deventer bereikbaar voor al uw schadeherstel. Ook kunt u bij Boekhorst terecht voor het herstellen van uw velgen en is zelfs autoreclame geheel naar wens een recent toegevoegde mogelijkheid.

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. Vanaf 2006 werd er een andere koers ingezet;  Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij. Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor dat er in het noorden, midden en oosten van het land altijd een partner is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.