Jan van Mourik & Zn Schadeherstel samen met Boekhorst Autoschade als ABS Autoherstel lid

Boekhorst Autoschade heeft per 1 februari Jan Van Mourik & Zn schadeherstel overgenomen. Dit is niet onverwacht, gezien de samenwerking tussen Boekhorst en Bochane en de eerdere aankondiging van de overname van de autobedrijven van Jan van Mourik & Zn door de Bochane Groep. In goed overleg tussen de beiden ketens is besloten dat per 1 februari, Boekhorst van Mourik Autoschade ook een ABS Autoherstel lid wordt en de huidige franchise van AHG wordt beëindigd. 

Alle medewerkers van Jan van Mourik & Zn Schadeherstel zullen werkzaam blijven binnen Boekhorst. Het is de wens en ambitie van Boekhorst om de bewezen succesformule verder uit te bouwen. De nieuwe vestiging is vanaf 1 februari 2023 verder gegaan onder de naam ABS Boekhorst van Mourik Geldermalsen.

ABS Boekhorst van Mourik

ABS Boekhorst van Mourik zal in de tweede helft van 2023 verhuizen naar een complete nieuwe locatie, welke op dit moment wordt ontwikkeld. Hier wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken op duurzaamheid en herstelmethode. Ook in Geldermalsen willen we “Innovatief in Schadeherstel” leidend laten zijn.

“Persoonlijk ben ik erg trots om samen met de familie van Mourik het schadebedrijf te mogen voortzetten. Het bedrijf staat voor kwaliteit en heeft een sterk naam met regio functie.’’, aldus Martijn Boekhorst (directeur Boekhorst Autoschade).

Boekhorst Autoschade

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. Vanaf 2006 werd er een andere koers ingezet;  Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij. Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor dat er in het noorden, midden en oosten van het land altijd een partner is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is. Boekhorst Autoschade beschikt over een uitgebreid assortiment diensten. Naast autoschade en ruitschade kan de klant er ook terecht voor Hagelherstel, Truck- en Trailerherstel, Autotransport, Carrosseriebouw, Autoreclame en Velgenherstel. Ook is het bedrijf dé specialist als het gaat om EV-schadeherstel.

ABS Autoherstel

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 80 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.