Communicatie van reparatiekosten

Boekhorst Autoschade staat al 75 jaar garant voor innovatief schadeherstel en is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende schadeherstelbedrijven van Nederland. Dat komt niet alleen door de kwaliteit van de herstelwerkzaamheden, maar ook door de prettige dienstverlening waarbij klanten volledig worden ontzorgd.

Direct contact met verzekeraar

Dankzij de hoge klanttevredenheid bij alle betrokken partijen wordt Boekhorst Autoschade aanbevolen door een groot aantal verzekeraars. Het nauwe contact met de verzekeringsmaatschappijen resulteert vervolgens in een snellere afhandeling van het gehele proces, van schade melden tot repareren en afhandelen.

Nadat met behulp van intelligente digitale processen, de schade aan de auto is gecalculeerd en een nauwkeurig schaderapport is opgesteld, moeten de reparatiekosten worden gecommuniceerd met de verzekeringsmaatschappij of volmacht. Het grote voordeel van een gerenommeerd schadeherstelbedrijf zoals Boekhorst Autoschade, is dat de medewerkers direct toegang hebben tot het systeem van de verzekeraar voor een digitale afhandeling van de reparatiekosten.

Snelle en zorgeloze afhandeling

Schade aan je auto is al vervelend genoeg en dan wil je dat het gehele proces snel en zorgeloos wordt afgehandeld. Doordat de reparatiekosten door Boekhorst direct in het systeem van de verzekeraar worden verwerkt, gaat dat proces extra snel. Er komt geen tussenpersoon aan te pas, geen factuur en andere administratieve zaken die het proces vertragen. Boekhorst Autoschade neemt de gehele administratie op zich, zodat jij er geen zorgen meer over hoeft te maken. Dat betekent  ook nog eens dat er eerder gestart kan worden met het daadwerkelijke schadeherstel.

Net als het digitaal melden van schade direct via de website van Boekhorst en de vooruitstrevende methoden voor de schadecalculatie, draagt ook de digitale communicatie van de reparatiekosten bij aan het innovatieve karakter van Boekhorst Autoschade en een hoge tevredenheid bij alle betrokken partijen.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.