vacature schademanager/calculator

Kennis van calamiteiten

Schade aan de auto hoeft niet alleen onderweg tijdens het rijden te ontstaan. Zo kunnen ook hagelbuien en overstromingen voor uitzonderlijk veel schade zorgen, zonder dat er iemand direct verantwoordelijk is. Wanneer dit gebeurt, ontvangt de verzekeraar plots heel veel schademeldingen. Die moeten snel en professioneel opgelost worden, zonder dat daar vaak tijd voor is. Boekhorst Autoschade heeft kennis van dit soort calamiteiten en kan het werk overnemen.

Hagelherstel en Calamiteitenmanagement

Sinds de hagelcalamiteiten van 2008 heeft Boekhorst Autoschade het Hagelherstel en Calamiteitenmanagement (HHCM) opgezet. Onvoorziene schades door hagel of andere weersomstandigheden kunnen door het HHCM gedeeltelijk of volledig verzorgd worden. Het contact met de klant verloopt in dit geval direct via Boekhorst Autoschade. Zo kunnen wij de lijnen kort houden en het werk direct overnemen van bijvoorbeeld autobedrijven, verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners.

Door direct in contact te staan met de klant, kunnen wij snel en efficiënt grote hoeveelheid schades afhandelen. Zo zijn er tijdens de hagelcalamiteiten van 2008 in acht maanden tijd ruim 6.000 voertuigen hersteld in een speciaal door ons ingericht hagelcentrum. Hierbij zijn alle auto’s deuk- en krasvrij gemaakt.

Hagelherstel

De schade die ontstaat door hagel zorgt voor deuken in meerdere carrosseriepanelen, maar ook voor lakschade. Daarnaast kan er ook schade ontstaan aan autoruiten, zoals barsten, krassen en sterretjes. In alle gevallen heeft Boekhorst Autoschade de specialisten in huis om deze schades professioneel te herstellen. Onze vakkundig opgeleide autoherstellers werken samen in de werkplaats om de auto op één locatie te herstellen.

Expertise op meerdere locaties

Dankzij de decennialange expertise, hoge kwaliteitsnormen en talloze merkerkenningen wordt Boekhorst Autoschade aanbevolen door een groot aantal verzekeraars, leasemaatschappijen en automerken. En dankzij de groeiende dekking is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Dat is ook gunstig voor de verzekeraar, want dat draagt onder andere bij aan een snellere afhandeling, lagere kosten van een eventuele sleepdienst en een hogere tevredenheid bij de verzekeringnemer.

Het telefoonnummer voor calamiteiten is: 085-0444567

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.