Reparatie van alle systemen

Autoschade is zo gemaakt. Maar de tijden dat je alleen te maken hebt met blikschade en/of schade aan het chassis zijn al lang voorbij. Auto’s worden steeds complexer en bevatten steeds meer geavanceerde technologieën die ook gerepareerd of vervangen moeten worden. Dat is bij steeds meer merken een specialistische klus, waarvoor ook steeds vaker specifieke apparatuur en gecertificeerd personeel vereist is.

Veiligheidssystemen

Een van de grootste veranderingen die auto’s in de afgelopen tien jaar hebben doorgemaakt, is een grote toename van intelligente hulpsystemen om het rijden veiliger te maken. Een moderne auto zit rondom vol met sensoren, camera’s, radars en soms zelfs systemen die gebruik maken van lasertechniek. Behalve het feit dat deze uiterst gevoelige systemen vaak zijn gemonteerd op kwetsbare plekken, worden ze ook steeds vaker merk-specifiek ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan het Autopilot-systeem van een Tesla, of de dode hoekdetectie van Hyundai en Kia. Vakkundig schadeherstel volgens de strikte fabrieksnormen vraagt dan ook om speciale kennis en kunde.

Proactieve benadering

Als toonaangevende speler in de autoschadeherstelbranche hanteert Boekhorst Autoschade een proactieve benadering door tijdig te reageren op de nieuwste ontwikkelingen. Door zeer actief te zijn op het gebied van opleiding en nascholing, te blijven investeren in kennis en apparatuur en als gecertificeerde partner samen te werken met de meest veeleisende merken, is Boekhorst Autoschade hét adres voor vakkundig schadeherstel van alle systemen. Voor alle merken en modellen met welke aandrijfvorm dan ook.

Innovatief schadeherstel

Kenmerkend voor Boekhorst Autoschade is het nauwe contact met de autofabrikanten en de gedetailleerde reparatiemethodes die we van de modellen ontvangen. Daarmee staat Boekhorst garant voor puur vakwerk volgens de kwaliteitsnormen van het betreffende merk. Of het nu gaat om het vervangen van bumpers, het repareren van chassisschade, het lassen van aluminium of het vervangen én kalibreren van veiligheidssystemen: dankzij onze moderne werkplaats en hoogopgeleide specialisten behoort Boekhorst al 75 jaar tot de meest vooruitstrevende schadeherstellers van Nederland.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.