Zo wordt de klant ontzorgd

Het ontzorgen van de klant is een van de belangrijkste zaken bij het gehele autoschadeherstelproces. Bij Boekhorst Autoschade, dat al 75 jaar garant staat voor innovatief schadeherstel, kunnen klanten rekenen op een hoogwaardige serviceverlening waarbij de klant zich geen moment hoeft te bekommeren over het schadeherstel en zijn eigen mobiliteitsbehoefte.

Duidelijk en transparant

Nadat er groen licht is gegeven voor de uit te voeren schadeherstelwerkzaamheden wordt de klant eerst volledig geïnformeerd over de vervolgstappen en het werk dat aan de auto moet worden gedaan. Over verborgen gebreken die bij de initiële schadecalculatie niet konden worden opgemerkt hoef je je niet ongerust te maken, deze worden of direct hersteld of je wordt direct geïnformeerd. Een efficiënte en vooral transparante schadeafhandeling staat bij Boekhorst Autoschade hoog in het vaandel.

Vervolgens wordt een datum ingepland om de auto te repareren. Tijdens het herstelwerk van een relatief kleine schade kun je gebruik maken van gratis wifi in onze wachtruimte en staat er een goede kop koffie voor je klaar. Als de werkzaamheden langer duren, heb je de beschikking over gratis vervangend vervoer.

Check, dubbel check

Als de auto eenmaal is gerepareerd, wordt de auto opnieuw uitgelezen, de boordcomputer wordt gereset indien nodig, de auto wordt gewassen én nog eens nagelopen volgens een uitgebreide checklist. Dit allemaal om er zeker van te zijn dat álle werkzaamheden naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd. Boekhorst Autoschade is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende schadeherstelbedrijven van Nederland. Dat komt niet alleen door de kwaliteit van de herstelwerkzaamheden, maar doordat het bedrijf ook het hoogst haalbare nastreeft bij het ontzorgen van de klant.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.