ABS Boekhorst Oosterwolde

ABS Boekhorst Keuter Oosterwolde opent 1 februari

Per 1 februari gaat Boekhorst Autoschade uitbreiden met een mooie vestiging in Oosterwolde. Met de overname van ABS Keuter Oosterwolde komt het totaal aantal vestigingen op het getal van eenentwintig. Waarvan achttien vestigingen aangesloten zijn bij ABS Autoherstel.

Voor de vestiging en de medewerkers zelf, verandert er niet veel. Alle medewerkers van ABS Keuter Oosterwolde zullen namelijk overgaan en blijven werken in Oosterwolde. Door deze acquisitie wordt de ambitie van Boekhorst Autoschade steeds duidelijker: Groeien door innovatie in schadeherstel. De nieuwe vestiging zal vanaf 1 februari 2023 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Keuter Oosterwolde.

Vestigingsmanager Rik de Vries heet u welkom

De overname gaat gepaard met de aanwinst van diverse nieuwe collega’s, zo ook de vestigingsmanager. Rik de Vries heet u vanaf 1 februari welkom bij ABS Boekhorst Keuter Oosterwolde.

Martijn Boekhorst: “Met ABS Keuter in Oosterwolde zetten we een volgende stap in het versterken van ons netwerk in Noord – Oost Nederland. Door onze schaalgrootte zijn we in staat te investeren in innovatieve technieken waar al onze vestigingen van kunnen profiteren”.

Boekhorst Autoschade

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. Vanaf 2006 werd er een andere koers ingezet; Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij.

Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor dat er in het noorden, midden en oosten van het land altijd een partner is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.  Boekhorst Autoschade beschikt over een uitgebreid assortiment diensten.

Naast autoschade en ruitschade kan de klant er ook terecht voor HagelherstelTruck- en TrailerherstelAutotransportCarrosseriebouwAutoreclame en Velgenherstel. Ook is het bedrijf dé specialist als het gaat om EV schadeherstel.

ABS Autoherstel

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 80 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.