ABS Boekhorst neemt Schadenet Rijnders Apeldoorn over

Het familiebedrijf Boekhorst Autoschade neemt per 1 januari 2021 alle activiteiten van Schadenet Rijnders in Apeldoorn over. Met deze toevoeging zal ABS Boekhorst verder werken aan de propositie een toonaangevende autoherstel organisatie te zijn waar innovatie en vakmanschap leidend zijn. Het totaal aantal vestigingen van Boekhorst Autoschade komt met de uitbreiding op 14.

Schadenet Rijnders is vanaf 2017 actief geweest in Apeldoorn om uw auto weer als nieuw te maken na een schade. Jeroen Baars, directeur/eigenaar Rijnders Service: “In de loop der jaren heeft onze organisatie zich ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare partner voor autoschade in Apeldoorn. Om verdere groei en continuïteit te kunnen waarborgen, hebben we in goed overleg besloten om onze vestiging in Apeldoorn vanaf 2021 bij ABS Boekhorst te voegen.”

‘’Wij zijn zeer tevreden dat we nu de geografische ruimte tussen Arnhem en Zwolle hebben kunnen invullen. Tevens zijn we nu als ABS Autoherstel aanwezig in het gebied Groot Apeldoorn.’’, aldus Martijn Boekhorst, directeur van Boekhorst Autoschade.

De vestiging van Rijnders in Apeldoorn zal vanaf 1 januari 2021 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Apeldoorn. In lijn met de samenwerking tussen de Bochane Groep en Boekhorst Autoschade zal de per 1 oktober 2020 van Segerink & Wolbers overgenomen schadeactiviteit in Lochem geïntegreerd worden in ABS Boekhorst Apeldoorn.

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 70 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.