ABS Boekhorst Apeldoorn

ABS Boekhorst Apeldoorn

Boekhorst Autoschade Apeldoorn is sinds begin 2021 onderdeel van de groep. Voorheen was de locatie aan de Tweelingenlaan bekend als Schadenet Rijnders Apeldoorn. Onze vakkundige opgeleide autoherstellers staan altijd voor je klaar in Apeldoorn om je te helpen met autoschade. Ze hebben ruime ervaring in schadeherstel en werken zeer transparant. Dankzij onze spuitcabine met een UV- en InfraRood rail droogsysteem is het mogelijk om werkzaamheden als demontage, plaatwerken, plamuren, schuren, spuiten en versneld drogen uit te voeren.

Ruitschade Apeldoorn

Ruitschade is bij Boekhorst Autoschade Apeldoorn snel verholpen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en bekend met de laatste technieken zoals het gebruik van camera’s en sensoren in de ruit of met het kalibreren van de ruit. Het maakt bij Boekhorst Autoschade niet uit met wat voor een voertuig we te maken hebben, wij kunnen alle ruiten vervangen en maken gebruik van originele ruiten.

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade Apeldoorn is aangesloten bij ABS Autoherstel. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam Repareren en de norm voor Bovag Erkend Schadeherstel. Daarnaast kun je met alle autoverzekeringen bij Boekhorst Autoschade terecht.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Almere

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Denk aan: het bieden van passend vervoer of de afwikkeling van de schade met de verzekeraar of leasemaatschappij. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Boekhorst Autoschade Apeldoorn staat voor ontzorgen en doet dit dan ook graag.

Contact met Boekhorst Autoschade

Heb je een algemene vraag aan Boekhorst Autoschade? Of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn. Vul dan ons algemene contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op met Boekhorst Autoschade Almere

Wil je meer informatie over onze schadeherstelwerkzaamheden of ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw auto-, ruit- of andere schade herstelt? Neem dan contact met op Boekhorst Autoschade Apeldoorn. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken via 055-7440136 of via het e-mailadres Apeldoorn@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen binnen een paar uur contact met je op.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.