ABS Boekhorst Peter Brouwers per 1 juli van start

Roermond – Op 1 juli neemt Boekhorst Autoschade een iconische vestiging in Roermond over. ABS Peter Brouwers is al jaren een begrip in de regio en ver daarbuiten. Het grote bedrijf mag oprecht de schadespecialist van midden Limburg genoemd worden als het gaat om kennis en volume. De vestiging is een mooie toevoeging voor de alsmaar groeiende portfolio van Boekhorst Autoschade, dat sinds dit jaar de op twee na grootste schadehersteller van Nederland is.

ABS Boekhorst Peter Brouwers

Het bedrijf gaat per 1 juli 2023 onder de naam ABS Boekhorst Peter Brouwers door. Voor de vestiging en de medewerkers zelf, verandert er niet veel. Een groot deel van de medewerkers gaat mee en blijft werken in Roermond. Door deze acquisitie is de ambitie van Boekhorst Autoschade  duidelijk: Groeien door innovatie in schadeherstel.

Martijn Boekhorst: “Met de overname van ABS  Peter Brouwers zetten we een mooie stap in het versterken van ons werkgebied richting het zuiden van Nederland. We zijn trots dat wij de kans krijgen om het schadeherstelbedrijf van Peter Brouwers te mogen overnemen en het voort te zetten binnen ons familiebedrijf. Ook behouden we met de overname de capaciteit beschikbaar voor onze opdrachtgevers. Door onze schaalgrootte zijn we in staat te investeren in innovatieve technieken waar al onze vestigingen van kunnen profiteren”.

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met bijna 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. Vanaf 2006 werd er een andere koers ingezet; Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij. Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor, dat er in het noorden, midden, oosten en zuiden van het land altijd een locatie is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Boekhorst Autoschade beschikt over een uitgebreid assortiment van diensten. Naast autoschade en ruitschade kan de klant er ook terecht voor Hagelherstel, Truck- en Trailerherstel, Autoreclame, Carrosseriebouw en Velgenherstel. Ook is het bedrijf de specialist als het gaat om EV-schadeherstel.

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 80 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetowners, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.