vacature leerling

Autoschadeherstel Academy

Het werven van personeel binnen de autoschadeherstelsector kan soms lastig zijn. Want hoe is het mogelijk om als student binnen te stromen in een vakgebied dat zich voornamelijk focust op de praktijk? De wens naar meer praktische ervaring van studenten is wenselijk en daarom is de Autoschadeherstel Academy ontstaan.

Meer ervaring in een moderne omgeving

Opleiding Centrum Rijn IJssel heeft het project Autoschadeherstel Academy gestart in 2022. Het doel van de Academy is om de studenten meer praktische ervaring mee te geven voordat zij op de arbeidsmarkt komen. Een goed doel, maar hoe krijg je zoiets precies voor elkaar?

De oplossing is het theorie deel van de opleiding in een goed ingerichte praktijkgerichte onderwijsomgeving plaats te laten vinden. Door de verschillende situaties in een echte omgeving te oefenen in plaats van alleen theoretisch te leren, krijgt de student sneller door hoe diverse schades worden hersteld. Ook minder frequente schades kunnen zo beter behandeld worden.

Door de situatie in het echt mee te maken, ontstaat er een praktische ervaring. Het grote voordeel hiervan, is dat het leerbedrijf dat meedoet aan het initiatief, sneller een student in dienst heeft die mee kan draaien in de werkomgeving.

De Autoschadeherstel Academy zorgt ervoor dat de student de juiste apparatuur krijgt om te oefenen in een praktijkopleidingscentrum. Dit bestaat onder andere uit; lasapparatuur, kalibratie apparatuur, een hefbrug, (de)-montage gereedschap en een spuitcabine met mengmachine.

Een nieuwe manier van leren

Boekhorst Autoschade is één van de vroege investeerders als het gaat om de Autoschadeherstel Academy. Als grote speler binnen het schadeherstel heeft het momenteel diverse leerlingen bij de Academy.

De wens naar meer praktische ervaring bij studenten is er één die al langer heerst binnen het bedrijf. Dankzij de Autoschadeherstel Academy ziet Boekhorst dan ook een mooie mogelijkheid om deze wens in vervulling te zien gaan. Daarmee investeert Boekhorst Autoschade niet alleen in de nieuwste apparatuur, maar ook in de nieuwste medewerkers.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.