ABS Boekhorst Arnhem Noord

Boekhorst Arnhem Noord heeft Waterstof Certificering Louwman

De alternatieve aandrijving van nu kan de standaard aandrijving van de toekomst zijn. Onder andere daarom wilt Boekhorst Autoschade goed voorbereidt zijn voor iedere krachtbron. Een mooi voorbeeld daarvan is de waterstof aangedreven Toyota Mirai. Een indrukwekkend stukje techniek, maar wel een die op een compleet eigen manier functioneert. Bij Boekhorst Autoschade weten we daar wel raad mee, want de vestiging in Arnhem Noord beschikt nu tot de mogelijkheid om waterstof auto’s te repareren.

Waterstof Certificering Louwman

Dankzij het sterke partnership met Louwman is het voor Boekhorst Autoschade belangrijk om ook nu waterstof auto’s te kunnen repareren. Om deze waterstof certificering te kunnen halen is er een speciale cursus die door Louwman is ontwikkeld. Hierbij staat veiligheid op nummer 1, want waterstof is op zichzelf zeer explosief. Tijdens deze cursus volgen twee medewerker een training om veilig te kunnen werken met Waterstof. Binnen het team hebben zij ook de taak gekregen om collega’s op hun verantwoordelijkheid te wijzen met betrekking tot waterstof. Dit om mogelijke risico’s tijdens de werkzaamheden te minimaliseren.

Waterstofmeter

Waterstofmeter

Om goed aan waterstof auto’s te kunnen werken zijn er waterstofmeters aangeschaft. Deze kunnen de luchtkwaliteit in het waterstofsysteem opmeten voor eventuele lekkages. Een belangrijk aspect, want als er een lekkage zit in het waterstofsysteem dan kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Boekhorst heeft hiermee een bijzonder stukje techniek in huis, want in Nederland zijn de waterstofreparatiepunten op één hand te tellen.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.