Schade melden? Zo werkt het

Heb je onverhoopt schade aan je auto? Dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Vaak zakt de moed in de schoenen omdat gedacht wordt dat dit een ingewikkeld en tijdrovend proces is. Maar niets is minder waar. Bij Boekhorst Autoschade is het melden van schade heel eenvoudig en worden administratieve zaken uit handen genomen.

Ontzorgen

Boekhorst Autoschade staat al 75 jaar garant voor innovatief schadeherstel. Dat heeft niet alleen betrekking op de schadeherstelwerkzaamheden, maar ook op de dienstverlening en het ontzorgen van klanten. Dat begint bij een eenvoudige en toegankelijke manier van schade melden. Bij Boekhorst Autoschade is iedereen van harte welkom om direct bij een vestiging binnen te vallen. Dan kan direct naar de schade worden gekeken en alle vervolgstappen worden besproken.

Online schade melden

Wellicht handiger en minder tijdrovend is het online melden van schade, direct via de (mobiele) website van Boekhorst Autoschade. Je hoeft alleen een aantal vragen over de auto en de schade in te vullen en foto’s van de schade en je polisgegevens bij te voegen. Dan wordt meteen een zo goed mogelijk beeld geschetst van het schadegeval en verloopt het gehele proces van schade melden én afhandelen sneller.

Nauwe contacten

Voor sommige automobilisten is het misschien niet vanzelfsprekend om zelf direct contact op te nemen met een autoschadeherstelbedrijf, maar alles te laten verlopen via de verzekeringsmaatschappij, leasemaatschappij, tussenpersoon of dealer. De praktijk leert echter dat je uiteindelijk toch naar Boekhorst Autoschade wordt doorverwezen om een afspraak te maken. Dat is niet voor niets. Boekhorst Autoschade heeft nauw contact met en wordt aanbevolen door een groot aantal verzekeraars, leasemaatschappijen en automerken dankzij onze decennialange expertise, hoge kwaliteitsnormen en talloze merkerkenningen.

Geen administratieve rompslomp

Door je schade direct te melden bij Boekhorst Autoschade, sla je een paar stappen over. De dichtstbijzijnde vestiging neemt zo snel mogelijk contact met je op om een herstelafspraak in te plannen. Dankzij de groeiende dekking is er altijd wel een Boekhorst-vestiging bij je in de buurt. Wij regelen ook meteen de administratieve afhandeling met alle betrokken instanties. Lekker snel en eenvoudig dus, zodat jij je drukke agenda niet hoeft om te gooien.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.