ABS Boekhorst Hoogeveen

ABS Boekhorst neemt Van der Meulen Autoschade Hoogeveen over

Het familiebedrijf Boekhorst Autoschade neemt per 1 januari 2022 alle activiteiten van Van der Meulen Autoschade b.v. in Hoogeveen over. Met deze toevoeging zal ABS Boekhorst verder werken aan de propositie een toonaangevende autoherstel organisatie te zijn waar innovatie en vakmanschap leidend zijn. Het totaal aantal vestigingen van Boekhorst Autoschade komt met de uitbreiding op 15.

Van der Meulen is al meer dan twaalf jaar actief geweest in Hoogeveen om uw auto, truck of trailer weer als nieuw te maken na een schade. Diederik van der Meulen, eigenaar Van der Meulen Autoschade: “In de loop der jaren heeft onze organisatie zich ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare partner voor het herstellen van auto-, truck- en trailerschade in Hoogeveen. Om verdere continuïteit te kunnen waarborgen, voegen wij ons bedrijf vanaf 2022 bij Boekhorst.”

‘’Wij zijn zeer tevreden dat we nu de geografische ruimte tussen Zwolle en Groningen verder kunnen invullen. Tevens zijn wij blij met de uitbreiding van onze diensten op het gebied van trucks & trailers.’’, aldus Martijn Boekhorst, directeur van Boekhorst Autoschade.

Alle medewerkers van Van der Meulen Autoschade kunnen werkzaam blijven binnen Boekhorst. Het bedrijf in Hoogeveen zal vanaf 1 januari 2022 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Hoogeveen.

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 75 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.