ABS Boekhorst Hoogeveen

ABS Boekhorst Hoogeveen

Eind 2021 is Van der Meulen Autoschade overgenomen door Boekhorst Autoschade. Dit bedrijf in Hoogeveen stond vooral bekend om haar specialisme in truck- en trailerherstel. Door het behouden van de specialisten is truck- en trailerherstel hierbij toegevoegd aan het assortiment van Boekhorst Autoschade. Onze vakkundige opgeleide autoherstellers staan altijd voor je klaar in Hoogeveen om je te helpen met autoschade. Ze hebben ruime ervaring in schadeherstel en werken zeer transparant. Dankzij onze spuitcabine met een UV- en InfraRood rail droogsysteem is het mogelijk om werkzaamheden als demontage, plaatwerken, plamuren, schuren, spuiten en versneld drogen uit te voeren.

Truck- en trailerherstel Hoogeveen

Ook voor wensen op het gebied van Trucks en Trailers ben je bij Boekhorst Autoschade Hoogeveen aan het goede adres. Onze monteurs zijn goed opgeleid en bekend met de laatste technieken. Het maakt bij Boekhorst Autoschade niet uit met wat voor een voertuig we te maken hebben, wij kunnen het maken en spuiten.

Ruitschade Hoogeveen

Ruitschade dient zo snel mogelijk verholpen te worden. In onze Boekhorst Autoschade vestiging in Hoogeveen zorgen wij ervoor dat ruitschade zo snel mogelijk verleden tijd is. Onze monteurs zijn goed opgeleid en bekend met de laatste technieken zoals het gebruik van camera’s en sensoren in de ruit of met het kalibreren van de ruit. Onze medewerkers maken elk soort ruit.

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade Hoogeveen is aangesloten bij ABS Autoherstel. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam Repareren en de norm voor Bovag Erkend Schadeherstel. Daarnaast kun je met alle autoverzekeringen bij Boekhorst Autoschade terecht.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Hoogeveen

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Denk aan: het bieden van passend vervoer of de afwikkeling van de schade met de verzekeraar of leasemaatschappij. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Boekhorst Autoschade Hoogeveen staat voor ontzorgen en doet dit dan ook graag.

Neem contact op met Boekhorst Autoschade Hoogeveen

Wil je meer informatie over onze schadeherstelwerkzaamheden of ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw (bedrijfs)auto-, ruit- of andere schade herstelt? Neem dan contact met op Boekhorst Autoschade Hoogeveen. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken via 085-0444555 of via het e-mailadres Hoogeveen@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen binnen een paar uur contact met je op.

Contact met Boekhorst Autoschade

Heb je een algemene vraag aan Boekhorst Autoschade? Of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn. Vul dan ons algemene contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.