ABS Boekhorst Deventer

Boekhorst Autoschade

ABS Boekhorst Deventer

Bij Boekhorst Autoschade Deventer is het zo schoon, dat je bijna van de vloer kunt eten. De werkplaats is dankzij veel natuurlijk licht en een gloednieuwe spuitcabine, een voorbeeld van hoe een werkplaats eruit kan zien. Een sterke samenwerking met Bochane Deventer, betekent dat er voldoende specialiteit is in de vestiging. Bij ABS Boekhorst Deventer ben je voor schadeherstel daarom altijd op het juiste adres.

Onze vakkundig opgeleide schadeherstellers staan altijd voor je klaar om te helpen met autoschade. Door constante innovatie, loopt iedere Boekhorst vestiging voorop als het gaat om vakkundig en kwalitatief schadeherstel. Omdat wij altijd in gesprek zijn met de autofabrikanten, herstellen wij jouw auto volgens de laatste reparatiemethoden van de fabrikant.

Specialistisch schadeherstel

Voor particulier en zakelijk

Omdat Boekhorst Autoschade één van de grootste schadeherstellers van Nederland is, bieden wij vele verschillende soorten schadeherstel. Zo is schade aan een elektrische– of zelfs een waterstof aangedreven voertuig geen enkel probleem. Ruit– of hagelschade is eveneens een specialisme binnen Boekhorst Autoschade. Wil je die ene beschadigde velg herstellen of zelfs de volledige auto re-conditioneren? Zelfs dan is Boekhorst Autoschade de schadehersteller voor jou.

Bij ABS Boekhorst Deventer helpen wij je graag weer op weg, om welke schade het ook gaat. Meld daarom je schade direct online, of bel naar de vestiging op 0570-234-102.

Specialistisch schadeherstel

ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Ons familiebedrijf is aangesloten bij het overkoepelende autoschadeherstelbedrijf ABS Autoherstel. ABS Autoherstel opereert als landelijk netwerk en heeft meer dan 70 bedrijven gevestigd door heel Nederland. Boekhorst Autoschade heeft meer dan 20 vestigingen die aangesloten zijn bij ABS Autoherstel.

Als landelijk netwerk werkt ABS Autoherstel samen met een groot aantal verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners in Nederland. Door het bieden van onze rol als regisseur, regelen wij alles voor zowel de opdrachtgever als de klant. Door volledig te ontzorgen en het bieden van mobiliteitsgarantie lossen wij het op.

Openingstijden vestiging

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

Gesloten

Gesloten

ABS Boekhorst Deventer

Revalstraat 6
7418 BJ Deventer 
0570 234 102

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.