ABS Boekhorst Arnhem Noord

ABS Boekhorst Arnhem-Noord

Onze vakkundige opgeleide autoherstellers staan altijd voor je klaar om je te helpen met iedere vorm van autoschade. Dankzij onze spuitcabine met een UV- en InfraRoodraildroogsysteem is het mogelijk om werkzaamheden als plamuren, plaatwerken, demontage, schuren, versneld drogen en spuiten uit te voeren. Hierdoor besparen wij tijd en leveren we altijd hoogwaardige kwaliteit.

Ruitschade Arnhem-Noord

Ruitschade dient zo snel mogelijk verholpen te worden. In onze Boekhorst Autoschade vestiging in Arnhem-Noord zorgen wij ervoor dat ruitschade zo snel mogelijk verleden tijd is. Onze monteurs zijn bekend met de laatste technieken zoals het gebruik van camera’s en sensoren in de ruit. Om wat voor een ruit het ook gaat, Boekhorst Autoschade herstelt het.

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade Arnhem-Noord is aangesloten bij ABS Autoherstel. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam Repareren en de norm voor Bovag Erkend Schadeherstel. Daarnaast kun je met alle autoverzekeringen bij Boekhorst Autoschade terecht.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Arnhem-Noord

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Denk aan: het bieden van passend vervoer, de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij en terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte.

Contact met Boekhorst Autoschade

Heb je een algemene vraag aan Boekhorst Autoschade? Of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn. Vul dan ons algemene contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op met Boekhorst Autoschade Almere

Wil je meer informatie over Boekhorst Autoschade Arnhem-Noord of ben je op zoek naar een geschikte partner in de omgeving die jouw schade herstelt? Neem dan contact met op Boekhorst Autoschade Arnhem-Noord. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn te bereiken via 026-3843360 of via het e-mailadres noord@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen dan binnen een paar uur contact met je op.

Ringoven 26
6826 TR Arnhem
026 384 3360
Noord@boekhorst.nl

Wist je dat…

Boekhorst Autoschade Arnhem-Noord een Tesla Satellite Body Shop is?

Niet ieder schadeherstelbedrijf heeft de licentie en medewerkers om schadewerkzaamheden aan een Tesla uit te mogen voeren. Boekhorst Autoschade heeft dit wel en daar zijn we dan ook erg trots op. Boekhorst Autoschade is dan ook een zogenoemde Tesla Satellite Body Shop. Dit houdt in dat onze medewerkers kleine schades aan de Tesla mogen herstellen. Heb je dus schade aan je Tesla? Boekhorst regelt het voor je.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.