ABS Boekhorst Arnhem-Zuid

ABS Boekhorst Arnhem-Zuid

Onze vakkundige opgeleide autoherstellers helpen jou met alle vormen van autoschade. Ze hebben ruime ervaring in schadeherstel en werken zeer transparant. Dankzij onze spuitcabine met een UV- en InfraRood rail droogsysteem is het mogelijk om werkzaamheden als demontage, plaatwerken, plamuren, schuren, spuiten en versneld drogen uit te voeren.

Ruitschade Arnhem-Zuid

Ook voor ruitschade ben je bij Boekhorst Autoschade Arnhem-Zuid aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat de ruit zo snel mogelijk hersteld is. Onze monteurs zijn goed opgeleid en bekend met de laatste technieken zoals het gebruik van camera’s en sensoren in de ruit of met het kalibreren van de ruit. Het maakt bij Boekhorst Autoschade niet uit met wat voor een voertuig we te maken hebben, wij kunnen alle ruiten vervangen.

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade Arnhem-Zuid is aangesloten bij ABS Autoherstel. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam Repareren en de norm voor Bovag Erkend Schadeherstel. Daarnaast kun je met alle autoverzekeringen bij Boekhorst Autoschade terecht.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Arnhem-Zuid

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken: van passend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte.

Contact met Boekhorst Autoschade

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in de omgeving Arnhem-Zuid die jouw schade herstelt? Neem dan contact met op Boekhorst Autoschade Arnhem-Zuid. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken via 026-3843380 of via het e-mailadres zuid@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen binnen een paar uur contact met je op.

Neem contact op met Boekhorst Autoschade Almere

Heb je een algemene vraag aan Boekhorst Autoschade? Of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn. Vul dan ons algemene contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Hazenkamp 46
6836 BA Arnhem
026 384 33 80
Zuid@boekhorst.nl

Wist je dat…

Boekhorst Autoschade Arnhem-Zuid een Tesla Satellite Body Shop is?

Niet ieder schadeherstelbedrijf heeft de licentie en medewerkers om schadewerkzaamheden aan een Tesla uit te mogen voeren. Boekhorst Autoschade heeft dit wel en daar zijn we dan ook erg trots op. Boekhorst Autoschade is dan ook een zogenoemde Tesla Satellite Body Shop. Dit houdt in dat onze medewerkers kleine schades aan de Tesla mogen herstellen. Heb je dus schade aan je Tesla? Boekhorst regelt het voor je.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 0444 555.