Boekhorst Bergharen

Boekhorst Autoschade Bergharen

Sinds 1 december 2022 is Boekhorst Autoschade Bergharen toegevoegd aan de groep. De vestiging in Bergharen is onderdeel van Bochane Bergharen, erkend Renault & Dacia reparateur in de regio. Onze vakkundige opgeleide autoherstellers helpen jou met alle vormen van autoschade. Ze hebben ruime ervaring in schadeherstel en werken zeer transparant. Dankzij onze spuitcabine met een UV- en InfraRood rail droogsysteem is het mogelijk om werkzaamheden als demontage, plaatwerken, plamuren, schuren, spuiten en versneld drogen uit te voeren.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Bergharen

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Denk aan: het bieden van passend vervoer of de afwikkeling van de schade met de verzekeraar of leasemaatschappij. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte. Boekhorst Autoschade Bergharen staat voor ontzorgen en doet dit dan ook graag.

Contact met Boekhorst Autoschade

Wil je meer informatie over onze schadeherstelwerkzaamheden of ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw (bedrijfs)auto-, ruit- of andere schade herstelt? Neem dan contact met op Boekhorst Autoschade. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken via 0487726316 of via het e-mailadres bergharen@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen binnen een paar uur contact met je op.

Neem contact op met Boekhorst Autoschade

Heb je een algemene vraag aan Boekhorst Autoschade? Of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn. Vul dan ons algemene contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.