ABS Boekhorst Didam

ABS Boekhorst Didam

Onze vakkundige opgeleide autoherstellers staan altijd voor je klaar om je te helpen met iedere vorm van autoschade. Dankzij onze spuitcabine met een UV- en InfraRood rail droogsysteem is het mogelijk om werkzaamheden als plamuren, plaatwerken, demontage, schuren, versneld drogen en spuiten uit te voeren. Hierdoor besparen wij tijd en leveren we altijd hoogwaardige kwaliteit.

Ruitschade Didam

Ook bij ruitschade zijn wij de juiste partner. Ruitschade dient zo snel mogelijk verholpen te worden. In onze Boekhorst Autoschade vestiging in Didam zorgen wij ervoor dat zowel kleine als grote ruitschade zo snel mogelijk verholpen is, zonder dat dit ten koste gaat van de reparatie. Onze monteurs zijn goed opgeleid en bekend met de laatste technieken zoals het gebruik van camera’s en sensoren in de ruit of met het kalibreren van de ruit.

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade Didam is aangesloten bij ABS Autoherstel. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam Repareren en de norm voor Bovag Erkend Schadeherstel. Daarnaast kun je met alle autoverzekeringen bij Boekhorst Autoschade terecht.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Didam

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Denk aan: het bieden van passend vervoer, de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij en terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte.

Neem contact op met Boekhorst Autoschade Didam

Wil je meer informatie over Boekhorst Autoschade Didam of ben je op zoek naar een Tesla Erkend Hersteller? Neem dan contact met ons op. Wij repareren niet alleen kleine of grote autoschade, maar zijn ook gecertificeerd om de schade aan jouw Tesla te herstellen. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken via 0316-527684 of via het e-mailadres didam@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen binnen een paar uur contact met je op.

Contact met Boekhorst Autoschade

Heb je een algemene vraag aan Boekhorst Autoschade? Of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn. Vul dan ons algemene contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Hengelderweg 20
6942 NB Didam
0316 52 76 84
Didam@boekhorst.nl

Wist je dat…

Boekhorst Autoschade Didam een Tesla Erkend schadehersteller is?

Niet ieder schadeherstelbedrijf heeft de licentie en medewerkers om schadewerkzaamheden aan een Tesla uit te mogen voeren. Boekhorst Autoschade heeft dit wel en daar zijn we dan ook erg trots op. Heb je dus schade aan je Tesla? Boekhorst regelt het voor je.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.