ABS Boekhorst Nieuwegein

ABS Boekhorst Nieuwegein

Deze vestiging in Nieuwegein was voorheen bekend als ABS van Putten. Sinds begin 2016 is dit bedrijf overgenomen door Boekhorst Autoschade. Sindsdien bekend als ABS Boekhorst Nieuwegein. Onze vakkundige opgeleide autoherstellers staan altijd voor je klaar om je te helpen met autoschade. Ze hebben ruime ervaring in schadeherstel en werken zeer transparant. Dankzij onze spuitcabine met een UV- en InfraRood rail droogsysteem is het mogelijk om werkzaamheden als demontage, plaatwerken, plamuren, schuren, spuiten en versneld drogen uit te voeren. Dit zorgt voor tijdsbesparing en leveren we altijd hoogwaardige kwaliteit.

Ruitschade Nieuwegein

Heb je ruitschade? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Het is niet alleen gevaarlijk om ermee door te rijden, het kan ook voor meer schade zorgen. In onze Boekhorst Autoschade vestiging in Nieuwegein zorgen wij ervoor dat het sterretje in de ruit zo snel mogelijk verholpen is. Bij grotere ruitschade zullen we het raam vervangen.

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade Nieuwegein is aangesloten bij ABS Autoherstel. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam Repareren en de norm voor Bovag Erkend Schadeherstel. Daarnaast kun je met alle autoverzekeringen bij Boekhorst Autoschade terecht.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Nieuwegein

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Denk aan: het bieden van passend vervoer, de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij en terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte.

Contact met Boekhorst Autoschade

Wil je meer informatie over onze schadeherstelwerkzaamheden of ben je op zoek naar een Tesla Erkend Hersteller? Neem dan contact met op Boekhorst Autoschade Nieuwegein. Wij repareren niet alleen kleine of grote autoschade, maar zijn ook gecertificeerd om de schade aan jouw Tesla te herstellen. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken via 030-6060567 of via het e-mailadres nieuwegein@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen binnen een paar uur contact met je op.

Neem contact op met Boekhorst Autoschade Nieuwegein

Heb je een algemene vraag aan Boekhorst Autoschade? Of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn. Vul dan ons algemene contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Drenthehaven 1
3433 PB Nieuwegein
030 60 60 567
Nieuwegein@boekhorst.nl

Wist je dat…

Boekhorst Autoschade Nieuwegein een Tesla Approved Body Shop is?

Niet ieder schadeherstelbedrijf heeft de licentie en medewerkers om schadewerkzaamheden aan een Tesla uit te mogen voeren. Boekhorst Autoschade heeft dit wel en daar zijn we dan ook erg trots op. Boekhorst Autoschade Nieuwegein is dan ook een zogenoemde Tesla Body Shop. Dit houdt in dat onze medewerkers kleine schades aan de Tesla mogen herstellen. Heb je dus schade aan je Tesla? Boekhorst regelt het voor je.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.