Boekhorst Veenendaal

Boekhorst Autoschade Veenendaal

Onze schadevestiging in Veenendaal was vroeger bekend als Autoschade Bochane. Hier herstellen wij nog steeds veel auto’s voor onze buurman, Autobedrijf Bochane. Onze vakkundige opgeleide autoherstellers staan altijd voor je klaar om je te helpen met autoschade. Ze hebben ruime ervaring in schadeherstel en werken zeer transparant. Dankzij onze spuitcabine met een UV- en InfraRood rail droogsysteem is het mogelijk om werkzaamheden als demontage, plaatwerken, plamuren, schuren, spuiten en versneld drogen uit te voeren. Dit zorgt voor tijdsbesparing en leveren we altijd hoogwaardige kwaliteit.

Ruitschade in Veenendaal

Ook voor ruitschade ben je in Veenendaal aan het goede adres. Wij plannen samen met jou een dag in om de ruit te herstellen en zorgen ervoor dat de ruit op de juiste temperatuur wordt hersteld. Bij grotere ruitschade zullen we het gehele raam vervangen. Het maakt bij Boekhorst Autoschade niet uit met wat voor een auto we te maken hebben, wij kunnen alle ruiten vervangen.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Veenendaal

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij ontzorgen jou: van passend vervoer tot en met de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. Terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte.

Contact met Boekhorst Autoschade Veenendaal

Wil je meer informatie over onze schadeherstelwerkzaamheden of ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw auto-, ruit- of andere schade herstelt? Neem dan contact met op Boekhorst Autoschade Veenendaal. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken via 0318 – 546127 of via het e-mailadres veenendaal@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen binnen een paar uur contact met je op.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.