ABS Boekhorst Ede

ABS Boekhorst Ede

Onder de naam ABS Hanegraaf en Heij was dit schadebedrijf al een flinke naam in Ede en omgeving. Sinds begin 2019 is deze vestiging toegevoegd aan Boekhorst Autoschade onder de naam ABS Autoherstel Boekhorst Ede. Onze enthousiaste en deskundige autoherstellers van Boekhorst Autoschade Ede staan altijd voor je klaar om je te helpen met autoschade. Ze zijn gespecialiseerd in restylen, spotrepair en compleet schadeherstel en werken zeer transparant. Zo is het mogelijk om onze werkplaats te bekijken. Wij zorgen ervoor dat u snel weer de weg op kunt met uw eigen auto.

Ruitschade Ede

Ruitschade dient zo snel mogelijk verholpen te worden. In onze Boekhorst Autoschade vestiging in Ede zorgen wij ervoor dat ruitschade zo snel mogelijk verleden tijd is. Onze monteurs zijn goed opgeleid en bekend met de laatste technieken zoals het gebruik van camera’s en sensoren in de ruit of met het kalibreren van de ruit. Onze medewerkers maken elk soort ruit.

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade Ede is aangesloten bij ABS Autoherstel. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam Repareren en de norm voor Bovag Erkend Schadeherstel. Daarnaast kun je met alle autoverzekeringen bij Boekhorst Autoschade terecht.

Voordelen van Boekhorst Autoschade Ede

Naast een vakkundige reparatie van jouw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Denk aan: het bieden van passend vervoer, de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij en terwijl wij de schade afhandelen, kun jij genieten van een verse kop koffie en gratis WiFi in onze wachtruimte.

Neem contact op met Boekhorst Autoschade Ede

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw auto-, ruit- of andere schade herstelt? Neem dan contact met op Boekhorst Autoschade Ede. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken via 0318-630431 of via het e-mailadres ede@boekhorst.nl. Wil je een afspraak maken? Vul dan het online formulier op onze website in. Wij nemen binnen een paar uur contact met je op.

Contact met Boekhorst Autoschade

Heb je een algemene vraag aan Boekhorst Autoschade? Of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn. Vul dan ons algemene contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.